کد خبر: 1240649
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۳
باشگاه پرسپولیس با فراغ بال در انتظار آخرین بسته پیشنهادی قطری ها برای جذب مدافع این باشگاه است.

جوان آنلاین: باشگاه پرسپولیس از دریافت پیشنهاد دو باشگاه قطری برای جذب عبدالکریم حسن وارد بازار نقل و انتقالاتی شد تا این بازیکن که زمستان فصل گذشته با قراردادی یک و نیم ساله به پرسپولیس آمد بتواند بازار نقل و انتقالاتی را به سود خود پیش ببرد.

پرسپولیس ابتدا درخواست ۸۰۰ هزار دلاری برای صدور رضایت نامه بازیکن قطری داشت اما وقتی اصرار عبدالکریم حسن را همراه با درخواست‌های مکرر قطری‌ها دید مبلغ صدور رضایت نامه را هم افزایش داد.

رضا درویش مدیرعامل باشگاه پرسپولیس که حاضر بود با همان مبلغ، رضایت نامه حسن را صادر کند حالا دنبال پول بیشتری است تا علاوه بر دریافت این مبلغ بتواند بازیکن خارجی مد نظر کادر فنی را با فراغ بال جذب کند.

به احتمال فراوان تکلیف جدایی بازیکن قطری پرسپولیس تا روز دوشنبه هفته جاری مشخص خواهد شد تا سرخپوشان پس از آن بتوانند از خرید جدید خود رونمایی کنند.

جذب دروازه‌بان خارجی به همراه هافبک اروپایی از مهم‌ترین خواسته‌های کادر فنی سرخپوشان است که قرار است با خروج عبدالکریم حسن به جمع بازیکنان تیم اضافه شوند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار