کد خبر: 1197010
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۹
جانشین رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح:
وضع معلمان باید بالاتر از متوسط جامعه باشد خلبانان ایرانی در دفاع مقدس هیچ‌گاه به هیچ هدف غیرنظامی حمله نکردند. خلبانان حداقل ۱۰ سال آموزش دیدند که تنها اهداف نظامی را هدف قرار دهند، اما امروز خلبانان اسرائیلی مانند حیوان به جان مردم بی‌دفاع افتاده‌اند و غیرنظامیان را هدف قرار می‌دهند

جوان آنلاین: خلبانان ایرانی در دفاع مقدس هیچ‌گاه به هیچ هدف غیرنظامی حمله نکردند. خلبانان حداقل ۱۰ سال آموزش دیدند که تنها اهداف نظامی را هدف قرار دهند، اما امروز خلبانان اسرائیلی مانند حیوان به جان مردم بی‌دفاع افتاده‌اند و غیرنظامیان را هدف قرار می‌دهند.
به گزارش دفاع‌پرس، امیر سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده، جانشین رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در دومین یادواره شهدای فرهنگی که صبح دیروز در سالن همایش خلیج فارس موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد، اظهار داشت: باید به تدریج امور کشور را به نسل جدید بسپاریم و شما معلمان عزیز هستید که در محیط مدارس، این نسل ارزشمند را پرورش خواهید داد.
امیر نصیرزاده در ادامه با اشاره به وضعیت کنونی منطقه گفت: آنچه در دنیا و در منطقه خودمان شاهد هستیم، پیامد‌های انقلاب اسلامی ایران است. زلزله‌ای را حضرت امام خمینی (ره) در پارادایم نظم جهانی شرق و غرب به راه انداخت که بسیاری از حوادث سیاسی جهان که بعد از آن رخ داد، از پیامد‌های آن زلزله بوده است.
وی با بیان اینکه حفظ و استمرار انقلاب اسلامی معجزه‌ای بزرگ‌تر از وقوع این انقلاب کبیر بوده است، افزود: دهه اول انقلاب شاهد آشوب‌ها و فتنه‌های زیادی بودیم و پس از آن هشت سال جنگ را بر ما تحمیل کردند؛ سپس به تهاجم فرهنگی روی آورند و دانشگاه‌ها را آلوده کردند که حوادث کوی دانشگاه ایجاد شد؛ پس از آن هم الگوی انقلاب‌های مخملی را در ایران تکرار کردند؛ اما به نتیجه نرسیدند.
جانشین رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح، شکل‌گیری داعش از سوی امریکا را با هدف قطع بازوان جمهوری اسلامی در منطقه دانست و عنوان کرد: سردار شهید حاج قاسم سلیمانی کاری کرد که امریکا و ایادی آن با همه تجهیزات و ادوات‌شان نتوانستند مانند آن را انجام دهند تا نهایتاً نسبت به ترور و به شهادت رساندن آن سردار بزرگ اقدام کردند.
این مقام عالی‌رتبه نظامی با بیان اینکه معلمان ما امروز در خط مقدم جبهه جنگ هستند، تصریح کرد: امروز عرصه اصلی نبرد در حوزه جنگ شناختی است و معلمان در این زمینه نقشی تعیین‌کننده برای حفظ ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب دارند. معماری آینده جامعه به‌عهده آموزش و پرورش است و معلمان در این حوزه نقش بی‌بدیلی دارند. وی سپس با طرح این سؤال که چرا با وجود همه این دشمنی‌ها انقلاب اسلامی همچنان پیروز است، افزود: سه عامل اساسی موجب این تداوم پیروزی است؛ اول اینکه ما در جبهه حق هستیم. امروز مرز‌های جبهه حق و جبهه باطل شفاف است. نظام ما هم نظامی عدالت‌محور است. خداوند متعال نیز وعده داده که جبهه حق پیروز است. عامل دوم وجود رهبر معظم انقلاب اسلامی است که در ۴۴ سال گذشته همواره نقشه دشمن را نقش بر آب کرده است؛ ان‌شاءالله سایه ایشان تا ظهور حضرت حجت بر سر ما مستدام باشد.
جانشین رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح عامل سوم پایداری و دوام جمهوری اسلامی را خون مطهر شهیدان برشمرد و بیان کرد: شهدای دفاع مقدس، شهدای فتنه، و شهدای دفاع از حرم همگی در یک مسیر قدم برداشتند.
امیر نصیرزاده بزرگداشت یاد شهدا را وظیفه‌ای همگانی دانست و تأکید کرد: باید یاد، راه و آرمان شهدا را تکریم کنیم و یاد شهدا در شهر حفظ شود. اینکه یاد شهدا در جامعه نماند و این قهرمانان فراموش شوند، نوعی فتنه است. وی با بیان اینکه بهترین راه تکریم شهدا، ایستادگی در برابر کفر و استکبار است، اظهار داشت: بهترین تبیین در مدارس، شناسایی راه شهدا به‌ویژه شهدای فرهنگی برای دانش‌آموزان است، زیرا شهدای فرهنگی در دو جبهه می‌جنگیدند.
جانشین رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: مسئولان باید قدر معلمان را بدانند و وضع معلمان حداقل باید بالاتر از وضع متوسط جامعه باشد. اگر کمبودی وجود دارد، باید همه در آن شریک باشیم و اگر منابعی وجود دارد، باید همه به یک میزان در آن سهیم باشیم.
امیر نصیرزاده همچنین با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه عنوان کرد: باید یادی کنیم از معلمان و دانش‌آموزان غزه که به جای حضور در کلاس درس، امروز در گوشه‌ای از ساختمان‌های تخریب‌شده حضور دارند.
فرمانده سابق نیروی هوایی ارتش افزود: خلبانان ایرانی در دفاع مقدس هیچ‌گاه به هیچ هدف غیرنظامی حمله نکردند. خلبانان حداقل ۱۰ سال آموزش دیدند که تنها اهداف نظامی را هدف قرار دهند؛ اما امروز خلبانان اسرائیلی مانند حیوان به جان مردم بی‌دفاع افتاده‌اند و غیرنظامیان را هدف قرار می‌دهند.
وی با اظهار تعجب از سکوت نهاد‌های بین‌المللی در قبال جنایات اسرائیل، یادآور شد: بزرگ‌ترین نقض حقوق بشر در جنگ غزه صورت گرفته است. در این جنگ استفاده از بمب‌های فسفری و خوشه‌ای و همچنین بمب‌های سنگرشکن را برای تخریب منازل مسکونی، شاهد بوده‌ایم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار