کد خبر: 1194766
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۴۰۲ - ۲۲:۵۹
امارات از شورای امنیت سازمان ملل خواست تا درباره غزه «در اولین فرصت» تشکیل جلسه دهد.

جوان آنلاین: خبرگزاری رویترز به نقل از دیپلمات‌های ناشناس گزارش داده امارات از شورای امنیت سازمان ملل درخواست کرده در اولین فرصت در خصوص وضعیت نوار غزه تشکیل جلسه دهد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، رویترز ادعا کرده امارات در پی «تهاجم زمینی گسترده» رژیم صهیونیستی این درخواست را مطرح کرده است. همچنین گفته می‌شود امارات خواستار واکنش سازمان ملل به قطعی اینترنت و شبکه‌های مخابراتی در غزه شده است.

گفتنی است، از شب گذشته، رژیم صهیونیستی بمباران نوار غزه را تشدید کرده و در همین حین، خدمات اینترنت و ارتباطات سیار در خاک فلسطین قطع شده است. جمعیت هلال احمر فلسطین اعلام کرده ارتباط با اتاق عملیات خود در غزه را به طور کامل از دست داده است.

فیلیپ لازارینی، کمیسر کل آژانس سازمان ملل متحد برای پناهندگان فلسطینی می‌گوید: «مردم غزه در حال مرگ هستند. آن‌ها نه تنها بر اثر بمب‌ها و حملات می‌میرند، بلکه به زودی تعداد بیشتری از عواقب محاصره تحمیل شده بر نوار غزه جان خود را از دست خواهند داد. خدمات اولیه در حال فروپاشی است، دارو تمام خواهد شد، آب و غذا نیز تمام خواهد شد».

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار