کد خبر: 1192891
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۵
رسانه‌های غربی گزارش دادند آمریکا به تازگی در صحرای نوادا دست به یک آزمایش اتمی زده است؛ اقدامی که ممکن است نگرانی‌هایی را در خصوص تشدید رقابت‌های تسلیحات هسته‌ای بین کشور‌های صاحب سلاح اتمی ایجاد کند.

به گزارش جوان آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، رسانه‌های غربی همچون «فاکس نیوز» و «بلومبرگ» به انتشار خبر آزمایش اتمی در صحرای «نِوادا» پرداختند و تارنمای شبکه خبری بلومبرگ درباره این خبر نوشت: آمریکا در سایت اتمی خود واقع در صحرای نوادا درست ساعتی پس از آنکه روسیه ممنوعیت انجام آزمایش تسلیحات اتمی را لغو کرد، یک انفجار عظیمی را صورت داد و هم اکنون این نگرانی وجود داردکه مسابقه تسلیحاتی بین قدرت‌های تراز اول اتمی روی دهد.

بلومبرگ با اشاره به اینکه این انفجار در روز چهارشنبه گذشته (۲۶ مهر ۱۴۰۲) رخ داد، در ادامه نوشت: وزارت انرژی آمریکا که بر روی بیش از پنج هزار تسلیحات اتمی آمریکا نظارت دارد، اعلام کرد که آزمایشی روز چهارشنبه در جنوب نوادا با استفاده از مواد شیمیایی و ایزوتوپ‌های رادیویی به عمل آورد که با تجربیات بدست آمده از این انفجار بتوان در شناسایی انفجار‌های اتمی در سایر کشور‌ها بهره جست.

شبکه خبری فاکس نیز با پرداختن به این خبر افزود: «کوری هیندرشتاین» (Corey Hinderstein) معاونت اداره دفاع از منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای در اداره ملی امنیت اتمی آمریکا درباره این انفجار در بیانیه‌ای اعلام کرد؛ کسب این تجربیات و انجام این آزمایش‌ها تلاش‌ها برای توسعه فناوری جدید در حمایت از اهداف منع گسترش تسلیحات هسته‌ای آمریکا را افزایش می‌دهد، این موارد به بهبود تشخیص آزمایش‌های انفجاری هسته‌ای زیرزمینی و به کاهش تهدید‌ها اتمی جهانی کمک می‌کند.

تارنمای خبری فاکس نیوز درادامه نوشت: انجام این آزمایش از سوی آمریکا در این برهه زمانی قابل توجه بوده چرا که روسیه قصد دارد تصویب معاهده منع جامع آزمایش هسته‌ای را لغو کنند، معاهده‌ای که در سال ۱۹۹۶ به تصویب رسید، انجام هرگونه انفجار هسته‌ای را در هر نقطه از جهان ممنوع می‌کند، هرچند که هرگز به طور کامل لازم الاجرا نشده است علاوه بر آمریکا کشور‌های چین، هند، پاکستان، کره شمالی و رژیم صهیونیستی نیز باید آن را تصویب کنند.

بلومبرگ و فاکس نیوز به جزئیات بیشتر این آزمایش در صحرای نواداد آمریکا اشاره‌ای نکردند.

آمریکا دست به آزمایش اتمی در صحرای «نِوادا» زد
بلومبرگ با اعلام خبر انجام آزمایش هسته‌ای آمریکا؛ آن‌را باعث نگرانی رقابت تسلیحاتی جدید با روسیه دانست

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار