کد خبر: 1174304
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۳:۰۰

رئیس سازمان بهزیستی گفت: هر کارفرمایی که از افراد دارای معلولیت یا زنان سرپرست خانوار استفاده کند، ۲۳ درصد از حقوق فرد مددجو برای ثبت بیمه از سوی بهزیستی به کارفرما پرداخت می‌شود.
علی محمد قادری، رئیس سازمان بهزیستی کشور در خصوص اشتغال مددجویان بهزیستی گفت: تکلیف سازمان بهزیستی برای تسهیل‌گری اشتغال در سال ۱۴۰۱ ایجاد ۶۲ هزار شغل بود که خوشبختانه با همکاری سازمان بهزیستی و بانک‌ها و مجموعه‌های مرتبط، آمار اشتغال مددجویان از مرز ۹۵ هزار شغل فراتر رفته‌است.
وی در خصوص تسهیلات اعطایی به کارفرمایان برای اشتغال مددجویان گفت: هر کارفرمایی که از افراد دارای معلولیت یا زنان سرپرست خانوار استفاده کند، ۲۳ درصد از حقوق فرد مددجو برای ثبت بیمه از سوی بهزیستی به کارفرما پرداخت می‌شود. مشوق‌ها در بهزیستی عامل انگیزه‌ای هستند که کار و اشتغال مددجویان را پایدار می‌کند که مهم‌ترین رکن آن بحث بیمه‌پردازی است. برای مددجویانی که فعالیت خوداشتغالی داشتند، بهزیستی کمک‌های لازم را با نظارت کامل بانک‌ها انجام می‌دهد. قادری با بیان اینکه خوشبختانه با دستور رئیس‌جمهور سامانه اشتغال مددجویان ایجاد شد و تعداد قابل‌توجهی از مددجویان رصد شدند، افزود: در سال گذشته مصوبه دیگری هم از هیئت دولت دریافت کردیم که علاوه بر جذب ۳ درصدی نیرو‌های مورد نیاز هر سازمان از بین مددجویان مصوبه دیگری داشتیم تا نهاد‌ها بتوانند حداکثر جذب ۳ درصدی را داشته باشند. افرادی که سن ۱۸سال تا سن ۵۵ سال و توانایی کار کردن دارند، از طرق مختلف برای جذب این افراد اقدام می‌کنیم.
وی خاطر نشان کرد: بر اساس ثبت‌نام صورت گرفته در سامانه اشتغال بهزیستی حدوداً ۲۰ هزار نفر در سامانه اظهار کردند که فاقد شغل هستند و بر اساس ارجاعاتی که داشتیم، این افراد در قالب خود‌اشتغالی و طرق دیگر اشتغال جانمایی شدند.
قادری در تشریح فرصت‌های شغلی اختصاص یافته به معلولان گفت: برخی معلولان تحصیلکرده هستند و می‌خواهند از طریق آزمون‌های استخدامی شاغل شوند. برخی دیگر از مددجویان می‌خواهند به صورت کارفرمایی مسیر شغلی خود را پیگیری کنند. در کنار این دو حالت ما ۵هزار گروه همیار بانوان سرپرست خانوار ایجاد کردیم که به صورت محلی ارتباطات را ایجاد می‌کنند و گروه‌های هدایت شغلی پس از آن امور اختصاص شغلی را انجام می‌دهند. رئیس سازمان بهزیستی با اشاره به لزوم اختصاص ۳ درصد مشاغل آزمون‌های استخدامی به معلولان تأکید کرد: با سازمان امور اداری و استخدامی تفاهم کردیم تا فرصت‌های شغلی باقیمانده از مجموع ۳ درصد‌های سال‌های گذشته که ۳هزارو۸۰۰ فرصت شغلی بود که می‌توانستیم از طریق آزمون اداری آزمون استخدامی به معلولان بدهیم، از طریق یک آزمون استخدامی ویژه معلولان برای تمامی دستگاه‌های اجرایی برگزار خواهد شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار