در دومین روز از مسابقات قهرمانی کاراته آسیا یک نقره و سه برنز دیگر برای کاراته کشورمان به دست آمد تا مدالهای کاراته ایران به دو طلا، یک نقره و شش برنز برسد. در بخش پاراکاراته نیز چهار طلا و یک برنز به دست آمد. دومین روز از رقابتهای قهرمانی کاراته آسیا ۲۰۲۳ دیروز برگزار شد و نمایندگان کشورمان موفق به کسب یک مدال نقره و سه برنز شدند تا آمار مدالهای کشورمان تا این لحظه به دو طلا، یک نقره و شش برنز برسد. همچنین در بخش پاراکاراته نیز موفق شدیم چهار مدال طلا و یک مدال برنز کسب کنیم. در رقابتهای دیروز، بهمن عسگری در وزن ۷۵- با سه پیروری مقابل نمایندگان کشورهای قرقیزستان، ازبکستان و عربستان راهی فینال این مسابقات شد، اما با نتیجه ۳ بر ۲ به حریف قزاقستانی خود باخت و به مدال نقره بسنده کرد.
سجاد گنجزاده در وزن ۸۴+ با چهار پیروزی مقابل نمایندگان ماکائو، اندونزی، سریلانکا و امارات در دیدار با طارق حمدی از عربستان در حالی که ۶ - ۶ مساوی بود با قانون سنشو (اولین امتیاز) نتیجه را واگذار کرد و به مدال برنز رسید. سارا بهمنیار در وزن ۵۰- بانوان با سه پیروزی مقابل نمایندگان کشورهای سریلانکا، ژاپن و عربستان مقابل حریف قزاقستانی خود شکست خورد و به مدال برنز رسید.
فاطمه سعادتی در وزن ۵۵- بانوان نیز با چهار پیروزی مقابل نمایندگان کشورهای ترکمنستان، هنگکنگ، ازبکستان و اندونزی در رقابت با حریف چینتایپهای شکست خورد و به مدال برنز بسنده کرد. ذبیحالله پورشیب در وزن ۸۴-، پوریا اقدسی در وزن ۶۰- و مبینا حیدری در وزن ۶۸- بانوان دیگر نمایندگان کاراته ایران بودند که از دور رقابتها کنار رفتند. در رقابتهای پاراکاراته آسیا نیز پاراکاراتهکاهای ایران موفق شدند چهار مدال طلا توسط معصومه آیجی، فرزاد صفوی، رحیم گلمحمدی، ابوالفضل چهرقانی و یک مدال برنز توسط حافظ حافظیکیا به دست بیاورند. در این بخش محمدرضا بقایی نیز دیگر پاراکاراتهکای کشورمان بود که دستش از رسیدن به مدال کوتاه ماند.