کد خبر: 1171400
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۴۰۲ - ۲۳:۰۰
سهمیه‌های هندبال، شمشیربازی و تنیس‌روی میز آب رفت
تعلل ستاد عالی و بلاتکلیفی ورزش تعلل ستاد عالی بازی‌های آسیایی در اعلام لیست تیم‌ها و رشته‌های اعزامی به بازی‌های آسیایی هانگژو، ورزش کشور را در بلاتکلیفی نگه داشته است

تعلل ستاد عالی بازی‌های آسیایی در اعلام لیست تیم‌ها و رشته‌های اعزامی به بازی‌های آسیایی هانگژو، ورزش کشور را در بلاتکلیفی نگه داشته است. در فاصله ۶۸ روز تا آغاز رسمی نوزدهمین دوره المپیک آسیایی، گمانه‌زنی‌ها در خصوص اعزام یا عدم اعزام برخی رشته‌ها به هانگژو قوت گرفته است. در شرایطی که قرار بود هفته گذشته لیست نهایی از سوی ستادعالی بازی‌ها اعلام شود، اما تعلل این ستاد در نهایی کردن لیست تیم‌ها حواشی زیادی را ایجاد کرده است.
هندبال به عنوان یکی از رشته‌های مدال‌آور توپی قرار بود در هر دو بخش مردان و زنان، تیم اعزام کند، ولی همانطور که شنیده می‌شد یکی از سهمیه‌های این رشته کاهش یافته و به گفته علیرضا پاکدل، مسئولان از فدراسیون خواسته‌اند از بین تیم مردان و زنان یک تیم را انتخاب کند!
پاکدل، رئیس فدراسیون هندبال در گفتگو با ایسنا این خبر را تأیید کرده است: «کمیته ملی المپیک به من نوشته است که ستاد عالی بازی‌های آسیایی تصمیم گرفته به انتخاب فدراسیون یک تیم (یا زنان یا مردان) اعزام شود. ما هم پاسخ دادیم که شرایط هر دو تیم‌مان یکسان است. انتخاب یک تیم کار فدراسیون نیست و ما این کار را نمی‌کنیم. ضابطه و شاخص می‌خواهد. به هر حال این آخرین خبری است که می‌دانیم. ما اسامی دو تیم زنان و مردان را از قبل داده‌ایم. بحث این است که هر دو تیم برای ما مهم هستند و یک شرایط را دارند. نظر ما این است که هر دو تیم باید اعزام شوند. در بخش زنان بار‌ها مطرح شده تیم‌هایی که شانس کسب رتبه تا ششمی را دارند به بازی‌های آسیایی هانگژو اعزام می‌شوند. تیم زنان ما در هر دو دوره اخیر قهرمانی آسیا چهارم شده است.»
از رشته شمشیربازی نیز خبر رسیده سهمیه بانوان و اپه مردان این رشته حذف شده است. به گفته علیرضا پورسلمان، شمشیربازی کشورمان در هانگژو چهار نماینده مرد در اسلحه سابر خواهد داشت. رئیس فدراسیون شمشیربازی تأکید کرد: «با توجه به صحبت‌هایی که داشتیم، سهمیه شمشیربازی چهار نفر در اسلحه سابر مردان است. برای دختران هم جای مذاکره است. به ما گفته‌اند که اگر قول می‌دهید جزو پنج تیم برتر باشید برای اعزام دختران مکاتبه می‌کنند. البته آخرین مهلت اعلام لیست اولیه به پایان رسیده است. با این حال شاید با مکاتبه بتوانند نفراتی را اضافه کنند. ما یک بار دلایل و مستندات خود را برای دفاع از دختران ارائه داده‌ایم و دوباره هم این کار را انجام می‌دهیم. برای ما فرقی نمی‌کند؛ هم برای سابر و هم اپه دنبال سهمیه هستیم. می‌دانیم اگر کمیته ملی المپیک این شانس را به ما بدهد راضی خواهد بود.»
تا پیش از این قرار بود در رشته تنیس روی‌میز چهار ورزشکار (سه مرد و یک زن) در بازی‌های آسیایی به مصاف حریفان بروند، اما گویا در لیست نهایی سهمیه این رشته به دو ورزشکار مرد کاهش یافته است. سرمربی تیم‌ملی از این موضوع ناراحت است و آن را برخلاف روند رو به رشد تنیس روی‌میز می‌داند. تنها بانوی رکابزن ایرانی در المپیک آسیایی پیش‌رو نیز دغدغه عدم اعزام مربی‌اش را دارد. فرانک پرتوآذر تنها نماینده دوچرخه‌سواری کشورمان در بخش زنان در هانگژو خواهد بود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار