کد خبر: 1163318
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۳:۴۰
خبرنگار‌ها «حق ورود» بدهند! حزب حاکم انگلیس می‌خواهد از خبرنگاران برای ورود به نشست‌های خبری «حق ورود» بگیرد.

تصمیم عجیب حزب محافظه‌کار حاکم انگلیس مبنی بر اخذ «حق ورود» از خبرنگاران جهت پوشش کنفرانس سالانه این حزب، انجمن رسانه‌ای این کشور را خشمگین کرد.
شماری از رسانه‌های انگلیسی، تصمیم حزب محافظه‌کار این کشور مبنی بر اخذ ورودی از خبرنگاران و رسانه‌ها جهت پوشش کنفرانس سالانه این حزب را «قانون چنگیزی» توصیف کردند! حزب محافظه‌کار انگلیس (توری) پارسال نیز برای خبرنگاران حق ورودی تعیین کرده و مدعی شده بود این کار ضرورت دارد، چون برخی رسانه‌ها ثبت‌نام کرده‌اند، اما در کنفرانس شرکت نمی‌کنند!
این حزب امسال نیز همان قانون را پیاده کرده است و خبرنگاران در صورت ثبت‌نام تا اول جولای باید ۱۳۷پوند (۱۶۹ دلار) و پس از این موعد، ۸۸۰پوند (هزارو ۸۶ دلار) پرداخت کنند! ائتلافی متشکل از نهاد‌های صنعت رسانه‌ای شامل گروه‌هایی همچون انجمن رسانه‌های خبری، انجمن ناشران و همچنین انجمن مطبوعات خارجی هشدار داده‌اند حزب ریشی سوناک، نخست‌وزیر انگلیس «در جامعه‌ای دموکراتیک، بدعتی بسیار نگران‌کننده می‌گذارد.» این ائتلاف اعلام کرده است اعضایش به طور متفق‌القول تصمیم حزب توری جهت گرفتن حق ورودی از خبرنگاران برای حضور و پوشش کنفرانس را «غیردموکراتیک و برای منافع جامعه و مجموعه حزب محافظه‌کار زیا‌نبار می‌دانند. در جامعه‌ای دموکراتیک، تمام کنفرانس‌های حزبی از لحاظ سیاسی و عمومی حائز اهمیت هستند، از این رو نباید هیچ چیزی اعم از حق ورودی مانع از آن شود که خبرنگاران نتوانند به مثابه چشم و گوش مردم رویداد‌ها را پوشش دهند و اطلاع‌رسانی کنند.»

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار