کد خبر: 1162192
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۳:۰۲
پایان مهاجم فرانسوی در رئال و آغازی متفاوت در آسیا
سفر ۵۵ میلیون دلاری بنزما به عربستان عقد قرارداد با الاتحاد در اسپانیا به معنای پایان کار بنزما در مادرید و رئال بود. پایانی که داستانی تازه را برای مهاجم فرانسوی حکایت می‌کند، اما این‌بار در آسیا.
شمیم رضوان

بنزما به رئال بدرود گفت، آن‌هم در کمتر از ۲۰ دقیقه! مهاجم فرانسوی بعد از ۱۴ سال حضور در جمع کهکشانی‌ها در مراسمی کوچک و خصوصی بدون حضور هواداران و رسانه‌ها با رئال و بازیکنان آن خداحافظی کرد تا زین پس به بیزینس در فوتبال بپردازد. او با تأکید بر اینکه رئال بهترین باشگاه دنیاست و خوشحال است که رؤیای کودکی او در این باشگاه محقق شده برای همیشه جمع کهکشانی‌ها را ترک کرد: «من هرگز رئال‌مادرید را فراموش نخواهم کرد، غیرممکن است. این بهترین باشگاه تاریخ است، اما فکر می‌کنم امروز زمان مناسبی برای ترک و شروع یک داستان دیگر است. به اندازه کافی خوش‌شانس بودم که رؤیای کودکی را برآورده کردم.» خداحافظی که سودی ۵۵ میلیون دلاری برای این مهاجم دارد!
بنزما در یکی از محلات اعیان‌نشین مادرید عمارتی به ارزش ۵/۵‌میلیون دلار دارد که متناسب با سبک زندگی اوست. عمارتی که با داشتن سالن مجهز بدنسازی، اتاق سونا و استخر روباز شرایط را برای تمرین کردن در منزل شخصی نیز مهیا می‌کرد و علاوه بر آن اتاقی در آن طراحی شده بود که حاوی ماکت جام‌هایی بود که با رئال کسب کرده و ویترین افتخاراتش بود. هنوز مشخص نیست بنزما در عربستان کجا اقامت خواهد کرد، اما پیشنهاد مالی الاتحاد آنقدر دندان‌گیر بود که بنزما قید همه چیز را در مادرید زده و چمدان‌هایش را برای رفتن به عربستان جمع کرده، آن‌هم با ذوقی وصف نشدنی که در مصاحبه او با مرکز رسانه‌ای باشگاه الاتحاد کاملاً مشخص و نمایان بود: «بسیار هیجان‌زده هستم که لیگ جدیدی را در کشوری متفاوت امتحان می‌کنم. از تاریخ شگفت‌انگیز الاتحاد، هواداران بسیار مشتاق آن و جاه‌طلبی‌های بزرگ تیم برای قهرمانی در آسیا بعد از قهرمانی در لیگ عربستان اطلاع دارم. به دوران حضورم در اروپا افتخار می‌کنم، اما زمان یک چالش جدید فرارسیده است.»
بی‌شک، اما جذاب‌ترین قسمت این انتقال برای کریم بنزما، رقم آن است. بنا بر ادعای روزنامه الریاضیه عربستان، کریم بنزما براساس قراردادی که سه‌شنبه در مادرید، پایتخت اسپانیا با باشگاه الاتحاد امضا کرد، سالانه ۵۵ میلیون دلار دریافت می‌کند. همچنین طبق اطلاعیه باشگاه الاتحاد این قرارداد به مدت سه سال تا تابستان ۲۰۲۶ قابل تمدید است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار