کد خبر: 1161675
تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۲:۳۰
پرونده اشرار ورامین با قصاص بسته شد حکم قصاص دو نفر از اشرار ورامین که بر سر ارتباط با یک دختر پایشان به پرونده قتل باز شده بود در دیوان عالی کشور تأیید شد.
جلال مهرگان

شامگاه ۲۹ تیرماه ۹۸، مأموران پلیس ورامین از حادثه تیراندازی در یکی از محله‌های شهر باخبر و در محل حاضر شدند. بررسی‌ها نشان داد یکی از اوباش ورامین که سجاد نام داشت با شلیک گلوله به قتل رسیده و یکی از گوش‌هایش هم بریده شده است. همچنین مشخص شد دو نفر از دوستان سجاد هم زخمی و روانه بیمارستان شده‌اند. رحیم و یوسف وقتی در این باره تحقیق شدند، گفتند عامل تیراندازی یکی از گنده لات‌های ورامین است که کامران نام دارد. در شاخه دیگری از بررسی‌ها مأموران پلیس با بررسی تماس‌های سجاد از زنی به نام صغری تحقیق کردند. او در جریان تحقیقات گفت: «من با سجاد رابطه داشتم تا اینکه کامران با من تماس گرفت. او هم از اوباش معروف ورامین بود که گفت به من علاقه دارد. کامران حتی در یکی از تماس‌هایش گفت که قصد دارد با کمک نوچه‌هایش سجاد را با شلیک گلوله به قتل برساند.»
بازداشت عاملان حادثه
بعد از کامل شدن بررسی‌ها، مأموران کامران را بازداشت کردند. متهم ۲۶ ساله که از مجرمان سابقه‌دار بود در بازجویی‌ها به قتل سجاد با کمک ۱۸ نفر از نوچه‌هایش اعتراف کرد. او گفت: «شب حادثه متوجه شدم سجاد می‌خواهد به نمایشگاه خودروی دوستش برود که من و نوچه‌هایم او را تعقیب کردیم. وقتی مقابل نمایشگاه رسید نوچه‌هایم با چاقو و قمه به او و نوچه‌هایش حمله کردند. من هم که کلاشنیکف داشتم و به سمتش تیراندازی کردم. بعد از قتل هم نوچه‌هایم گوش او را بریدند و به من دادند. بعد هم خودروی آن‌ها را آتش زدیم و فرار کردیم.»
انکار قتل
کامران، اما در تحقیقات بعدی اتهام قتل را انکار کرد و گفت: «من در جریان حادثه حضور داشتم، اما این دوستم بهنام بود که مرتکب قتل شد. من از روی معرفت اتهام را قبول کردم، اما حقیقت این است که من قاتل نیستم.»
با کامل شدن بررسی‌ها، بازپرس کامران را به اتهام مباشرت در قتل و نوچه‌هایش را به اتهام معاونت در قتل مجرم شناخت و پرونده برای رسیدگی به شعبه هفتم دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد. در اولین جلسه رسیدگی به پرونده در حالی که اولیای دم برای متهم درخواست قصاص کرده بودند، کامران اتهام قتل را انکار کرد و گفت که نقشی در قتل نداشته است.
انتقام خونین
شامگاه ۱۲ خرداد‌ماه ۹۹ و در حالی که رأی دادگاه هنوز صادر نشده بود خبر رسید برادر کامران هم با شلیک گلوله به قتل رسیده است. بررسی‌های پلیس در این باره نشان داد برادر کامران که منصور نام داشت قربانی انتقام از سوی دوستان سجاد شده است. آن‌ها با انتشار استوری‌هایی در شبکه‌های مجازی اعلام کرده بودند که برای خونخواهی سجاد دست به ارتکاب جنایت زده‌اند و به آن هم افتخار می‌کنند. بعد از کامل شدن بررسی‌ها، مأموران پلیس عاملان حادثه را که حامد، میلاد و ناصر نام داشتند، بازداشت کردند.
یکی از عاملان حادثه گفت: «ما می‌دانستیم که عاملان قتل سجاد در زندان اتهام را گردن هم می‌اندازند برای همین تصمیم گرفتیم برای اینکه خون سجاد پایمال نشود برادر سجاد را به قتل برسانیم. برای اجرای نقشه‌مان در خودروی منصور ردیاب نصب کردیم و شب حادثه او را با یک تماس واتساپی مقابل خانه پدرش کشاندیم که حامد او را با شلیک گلوله به قتل رساند. حامد هم در بازجویی‌ها به شلیک مرگبار اعتراف کرد، اما گفت من قصد داشتم پای او را هدف قرار دهم تا تنبیه شود که گلوله در لوله اسلحه گیر کرد. در حال تعمیر بودم که ناگهان چند گلوله شلیک شد و حادثه اتفاق افتاد.»
تغییر عنوان مجرمانه
در شاخه دیگری از بررسی‌ها کامران گفت که عامل قتل بهنام است و او نقشی در ارتکاب قتل نداشته است؛ بنابراین کامران و بهنام برای تن‌پیمایی به مرکز تشخیص هویت پلیس آگاهی معرفی شدند. بررسی‌های پلیس بعد از انجام معاینات صورت گرفته نشان داد که بهنام عامل شلیک بوده است؛ بنابراین پرونده بار دیگر در شعبه هفتم دادگاه کیفری یک استان تهران بررسی شد. کامران در جلسه محاکمه گفت: «من به خاطر رفاقتی که با بهنام داشتم قتل را گردن گرفتم. بعد از حادثه بهنام به من گفت که برایم مژدگانی دارد. او از جیبش گوش مقتول را بیرون آورد و به ما نشان داد. بهنام برای اینکه نتیجه تن‌پیمایی را با خطا مواجه کند در زندان معتاد و به شدت لاغر شد و همین موضوع باعث شد کارشناسان در تشخیص اشتباه کنند و من به عنوان قاتل معرفی شوم.» بهنام، اما اتهام مباشرت در قتل را قبول نکرد و گفت کامران انگیزه کافی برای قتل داشته و خودش به سمت سجاد شلیک کرده است.
هیئت قضایی بعد از شنیدن اظهارات دو متهم و نوچه‌هایشان، بهنام را به اتهام مباشرت در قتل به قصاص و کامران را به اتهام معاونت در قتل به ۲۵ سال زندان محکوم کردند. سایر شرکت‌کنندگان در نزاع هم به حبس محکوم شدند.
دادگاه دومین قتل
جلسه رسیدگی پرونده قتل منصور هم در شعبه هفتم دادگاه کیفری یک استان تهران برگزار شد. بعد از اینکه اولیای دم برای متهم درخواست قصاص کردند. حامد به هیئت قضایی گفت قصد قتل نداشته و حادثه ناخواسته رقم خورده است. قاضی به متهم گفت: بررسی‌های پلیس نشان داده است که بعد از اولین شلیک منصور را تعقیب کرده و خودروی او را به رگبار بسته است؛ بنابراین قتل ناخواسته معنا ندارد. هیئت قضایی بعد از ختم دادرسی، حامد را به قصاص محکوم کرد. دو همدست او هم به ۲۵ و ۱۰ سال زندان محکوم شدند. با اعتراض متهمان به رأی دادگاه پرونده در شعبه نهم دیوان عالی کشور بررسی و رأی صادر شده مورد تأیید قرار گرفت.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار