کد خبر: 1151454
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۶:۰۰
مرز چیلات برای تردد زائران اربعین ۱۴۰۲ آماده است برای سهولت تردد زوار از مرز مهران و کاهش انبوه جمعیت در این مرز در استان ایلام، استفاده از مرز چیلات برای تردد زوار در اربعین ۱۴۰۲ مهیا می‌شود.

حسن بهرام‌نیا استاندار ایلام با بیان اینکه با توجه به تردد زیاد زوار از مرز مهران در مقایسه با سایر مرزها، افزایش گیت‌های خروجی در این مرز در دستور کار قرار گرفته و این کار با جدیت پیگیری می‌شود، گفت: برای کاهش انبوه جمعیت در مرز و همچنین سهولت تردد زوار از مرز مهران بنا به شرایط موجود امکان استفاده از مرز چیلات برای تردد زوار در اربعین ۱۴۰۲ وجود دارد.
نماینده عالی دولت در استان ایلام با بیان اینکه رضایت مقام معظم رهبری از برگزاری اربعین ۱۴۰۱ نتیجه همدلی و همراهی و دلدادگی به امام حسین (ع) بود، خاطرنشان کرد: در اربعین ۱۴۰۲ همه باید خالصانه فقط و فقط برای آقا ابا عبدالله (ع) پای کار بیایم.
وی ادامه داد: دلدادگی به امام حسین (ع) موجب رضایت مقام معظم رهبری و مردم از اربعین ۱۴۰۱ شد، به طوری که طبق اعلام مدیرکل صدا و سیما مرکز ایلام ۹۰ درصد زوار از خدمات‌دهی به زوار در مرز مهران اعلام رضایت کردند.
این مسئول با اشاره به دغدغه نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه ایلام درخصوص توجه ویژه به مباحث فرهنگی در اربعین گفت: برابر دغدغه نماینده ولی‌فقیه در استان برای نخستین بار ۵۳۰ روحانی در اربعین ۱۴۰۱ حضور یافتند و در تمامی مواکب روحانیون حضور داشتند و نماز‌های پنج‌گانه به صورت جماعت برگزار می‌شد.
بهرام‌نیا با قدردانی از همه دست‌اندرکاران کنگره بزرگ اربعین سال ۱۴۰۱ گفت: همراهی و همدلی نماینده ولی‌فقیه در استان، اعضای شورای تأمین استان، مجمع نمایندگان استان و مدیران کل استانی و مردم در اربعین ۱۴۰۱ قابل تقدیر بود و شاهد بودیم حداکثر مدت ماندگاری زائر برای سوارشدن به اتوبوس برای عزیمت به مقصد به کمتر از یک ساعت رسید، حدود ۲۳ درصد تلفات و ۵۰ درصد کل تصادفات و سوانح در مقایسه با اربعین ۱۴۰۰ کاهش یافت و برای نخستین بار با تدابیر اتخاذ شده مسیر ایلام - مهران در اربعین یک‌طرفه نشد و مشکلی از نظر کمبود آب و قطعی برق نداشتیم. استاندار ایلام ادامه داد: از اصحاب رسانه که با هر سلیقه‌ای خوب پای کار آمدند و صحنه‌های ماندگار اربعین ۱۴۰۱ را ثبت و ضبط کردند قدردانی می‌شود.
به گفته بهرام‌نیا استاندار ایلام سال گذشته هزار و ۵۰۰ زائر در اربعین از مرز مهران با استفاده ظرفیت شرکت جوان سیر به صورت رایگان به مقصد برگشتند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار