کد خبر: 1140338
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۰:۴۵
حجم تجارت امارات و روسیه رکورد زد تجارت روسیه و امارات در سال ۲۰۲۲ با ۶۸ درصد افزایش به ۹ میلیارد دلار رسیده است که یک رکورد در تاریخ روابط دو کشور است.

به گزارش جوان آنلاین به نقل از فارس، «دنیس مانتوروف»، معاون نخست وزیر و وزیر صنعت و تجارت روسیه گفت که حجم تجارت بین روسیه و امارات متحده عربی به یک رکورد رسیده است.

به گزارش اسپوتنیک، مانتوروف در گفتگو با خبرنگاران گفت: حجم مبادلات تجاری روسیه و امارات متحده عربی در سال ۲۰۲۲ به رکوردی رسید و رشد ۶۸ درصدی معادل ۹ میلیارد دلار را به ثبت رساند.

وی افزود: مشارکت بین دو کشور رو به افزایش است و این روند مثبت در آمار تجارت روسیه و امارات منعکس شده است و بر اساس اطلاعات ما، تجارت روسیه و امارات در سال ۲۰۲۲ با ۶۸ درصد افزایش به ۹ میلیارد دلار رسیده است که یک رکورد در تاریخ روابط دو کشور است.

مانتوروف توضیح داد که حجم صادرات روسیه به امارات با ۷۱ درصد افزایش به ۸.۵ میلیارد دلار و واردات با ۶ درصد افزایش به ۵۰۰ میلیون دلار رسیده است.

معاون نخست وزیر روسیه تاکید کرد که امارات در بین کشور‌های جهان عرب جایگاه اول را در تجارت با روسیه حفظ کرده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار