کد خبر: 1124173
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۴۰۱ - ۲۲:۲۷
دبیر شورای عالی جهاد سازندگی:
جمع کردن مدارس کانکسی و بازگشت بازماندگان از تحصیل در دستور کار است دبیر شورای عالی جهاد سازندگی گفت: بازسازی مدارس تخریبی، خشتی، گلی و جمع کردن مدارس کانکسی و بازگشت دانش آموزان بازمانده از تحصیل در دستور کار دولت است.

مدنی در گردهمایی تجلیل از جهادگران تربیت در اردوگاه شهید باهنر درباره نوسازی مدارس گفت: دولت سیزدهم پس از تشکیل، اولین کاری که بعنوان کار محوری و کار گفتمانی خود انتخاب کرد بحث تشکیل جهاد سازندگی و رسیدگی به مناطق محروم و برقراری عدالت در همه زمنیه‌ها، بویژه عدالت آموزشی بود و در اولین جلسه که در شورای جهاد سازندگی تشکیل شد دو مصوبه در مورد بازسازی مدارس تخریبی، خشتی و گلی و جمع کردن مدارس کانکسی وهمچنین بازگشت دانش آموزان بازمانده از تحصیل داشتیم که در دستور کار دولت است و درحال پیگیری می‌باشد که امیدواریم ثمر بخش باشد.

وی در مورد اقدامات انجام شده درباره تعداد ۹۰۰ هزار دانش آموز بازمانده از تحصیل در مناطق محروم گفت: در مورد بازگشت دانش آموزان بازمانده از تحصیل که بخشی از آن مربوط به مدارس شبانه روزی است و بخشی از آن هم فرهنگی و معیشتی است که برای مثال در بخش فرهنگی بعضی خانواده‌ها دوست ندارند بچه‌ها تحصیل کنند که این موارد بعنوان کار محوری در دولت در حال پیگیری است و بخش دیگر هم مربوط به هزینه رفت و آمد دانش آموزان در مدارس روستا‌های مرکزی می‌باشد که قرار شده است با کمک آموزش و پرورش و سایر نهاد‌ها هزینه ایاب و ذهاب دانش آموزان پرداخت شود و این کار در کشور شروع شده است.

دبیر شورای عالی جهاد سازندگی درباره طرح جدا کردن دانش آموزان عشایر از خانواده هم گفت: با توجه به اینکه عشایر تقریبا نیمی از سال در حال حرکت و جابجایی هستند ‏‏‏ ایجاد مدارس کانکسی مدنظر بود‏، اما برای بخشی که ثابت بودن، تبدیل مدارس به صورت یک کلاسه، دو کلاسه و سه کلاسه در حال بررسی و پیگیری است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار