کد خبر: 1109405
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۴۰۱ - ۲۲:۳۰
نصرالله: فلسطین آزاد شود، هیچ اختلاف مرزی نمی‌ماند هرچند مقامات صهیونیستی مدعی هستند که در مسئله ترسیم مرز‌های دریایی با لبنان امتیازات ویژه‌ای را به آن داده و در آستانه توافق هستند، اما دبیرکل حزب‌الله در سخنرانی خود با بیان اینکه در این مسئله هنوز توافق نهایی امضا نشده و حزب‌الله فقط در پی حفظ منافع لبنان است، تأکید کرد با آزادی فلسطین هیچ اختلاف مرز دریایی با اسرائیل نخواهیم داشت. 
هرچند مقامات صهیونیستی مدعی هستند که در مسئله ترسیم مرز‌های دریایی با لبنان امتیازات ویژه‌ای را به آن داده و در آستانه توافق هستند، اما دبیرکل حزب‌الله در سخنرانی خود با بیان اینکه در این مسئله هنوز توافق نهایی امضا نشده و حزب‌الله فقط در پی حفظ منافع لبنان است، تأکید کرد با آزادی فلسطین هیچ اختلاف مرز دریایی با اسرائیل نخواهیم داشت. 
 
سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان که این روز‌ها با سخنرانی‌های هشدار آمیز خود خواب را از چشمان سران رژیم صهیونیستی گرفته است، بار دیگر خطاب به صهیونیست‌ها نسبت به جدی بودن این جنبش در احقاق حقوق ملت لبنان تأکید کرد. 
به گزارش المیادین، نصرالله شامگاه سه شنبه در سخنرانی خود به مناسبت هفته وحدت، به مسئله مرزبندی دریایی بین لبنان و اسرائیل پرداخت و تأکید کرد: «ساعت‌های سرنوشت‌سازی پیش روی ماست. ما به عنوان مردم لبنان، منتظر موضع رسمی از سوی رئیس‌جمهور خود و دشمن صهیونیستی درباره این مذاکرات هستیم. ما منتظر مواضع رسمی هستیم. وقتی هیئت‌ها به رأس‌الناقوره رفتند و توافق را امضا کردند، می‌توانیم بگوییم که توافق حاصل شده است.» وی با بیان اینکه ما طی هفته‌های گذشته، اظهارات متناقض مسئولان صهیونیستی را دنبال کردیم، افزود: «در کابینه کنونی صهیونیستی نیز اختلافاتی وجود دارد. ما باید احتیاط کنیم. آنچه روز‌های گذشته رخ داد، مذاکرات دشواری بود. ما از اول گفتیم که در کنار حکومت لبنان قرار خواهیم داشت. این توافق باید مطالبات دولت لبنان را رفع کند و در این صورت مشکلی با این مسئله نداریم. ما باید هوشیار باشیم.» 
دبیرکل حزب‌الله ادامه داد: «برخی از رسانه‌های اسرائیلی و عربی در حال ترویج این ادعا هستند که حزب‌الله خواستار بر هم خوردن این توافق است، هرچند که حزب‌الله از آغاز این پرونده، رفتار مناسبی داشت. آنچه برای ما اهمیت دارد، این است که در مطالبات مردم لبنان، از دولت دفاع کنیم.» نصرالله با اشاره به اینکه بررسی این توافق نیز باید با روحیه ملی‌گرایانه باشد، عنوان کرد: «ما در برابر یک تجربه جدید قرار داریم که در آن مسئولان کشور و رؤسا همکاری کردند و مقاومت نیز از آن حمایت کرد. زمانی که فلسطین آزاد شود، بر سر مرز‌های دریایی هیچ اختلافی با آن نخواهیم داشت. دریای ما تا غزه امتداد دارد.»
 نصرالله در ادامه با بیان اینکه حزب‌الله نیازی به برگزاری رزمایش و امثال آن ندارد و فقط می‌خواست دشمن بداند که مقاومت به آنچه گفته است، عمل خواهد کرد، گفت: «اسرائیل باید بفهمد که ما جدی هستیم. پس از مسئله پهپادها، دیگر نیازی به ارسال آن نبود. مجاهدان مقاومت در ماه‌های گذشته، به اندازه چندین سال تلاش کردند تا آمادگی خود را حفظ کنند.» 
دبیر کل حزب‌الله، نفت و گاز را امید مردم لبنان برای برون رفت از بحران اقتصادی این کشور دانست و تصریح کرد: «دشمن اسرائیلی بیش از لبنانی‌ها، از جنگ می‌ترسد، ولی آنچه برای مقاومت اهمیت دارد، استخراج نفت و گاز از میادین لبنان است.» 
هشدار‌های نصرالله به صهیونیست‌ها در ماه‌های اخیر به خاطر استخراج یکجانبه از میدان گازی کاریش در دریای مدیترانه، سبب وحشت تل‌آویو شد و در نهایت به خواسته‌های حزب‌الله تن دادند و اخیراً نیز توافقنامه نهایی از سوی نماینده امریکا در مذاکرات به دو طرف ارائه شده است تا پس از بررسی‌های لازم آن را امضا کنند. خود صهیونیست‌ها هم به این مسئله اعتراف کرده‌اند که در برابر نصرالله شکست خورده‌اند. رسانه‌های عبری‌زبان در گزارش‌هایی پیرامون توافق مرز‌های دریایی بین بیروت و تل‌آویو، مواضع و تصمیمات رژیم صهیونیستی را ضعیف ارزیابی کرده و از قدرت بازدارندگی جنبش حزب‌الله لبنان می‌گویند. روزنامه صهیونیستی هاآرتص روز چهار شنبه در گزارشی نوشت: «یک حقیقت واضح وجود دارد و آن این است که حزب‌الله برای اسرائیل، قدرتی بازدارنده است». این روزنامه عبری نوشت: «ترس از نصرالله توجیه دارد و اسرائیلی‌ها می‌دانند که بهای جنگ علیه او چقدر خواهد بود.» رسانه‌های دیگر صهیونیستی نیز در خصوص تحلیل مواضع و سخنان دبیرکل جنبش حزب‌الله لبنان نوشتند‌: «سخنان نصرالله بسیار محتاطانه است؛ او برای پایان‌یافتن چیزی عجله نمی‌کند تا بالاخره موضوع خاتمه یابد.»
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار