کد خبر: 1103161
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۴۰۱ - ۲۲:۳۰

سارق حرفه‌ای که هنگام فرار از دست پلیس دو مأمور را مجروح کرده‌بود، با شلیک گلوله به کام مرگ رفت.
به گزارش «جوان»، ساعت ۱۹ عصر روز سه‌شنبه هشتم شهریور مأموران گشت موتوری کلانتری ۱۲۸ تهران نو در محدوده حفاظتی کلانتری به خودروی پرایدی که در حال دوردور بود، مشکوک شدند. راننده خودرو مرد جوانی بود و زن جوانی هم در صندلی کنار راننده به عنوان مسافر نشسته‌بود که مأموران پلیس شماره پلاک خودرو را از مرکز استعلام گرفتند. دقایقی بعد به مأموران گشت اعلام شد پراید سرقتی و متعلق به مردی است که چند روز قبل سرقت خودرواش را به پلیس خبر داده‌است. بدین ترتیب مأموران پلیس به خودرو نزدیک شدند و تصمیم داشتند خودرو را متوقف کنند که راننده خودرو با دیدن مأموران پلیس اقدام به فرار کرد. سپس مأموران دستور ایست دادند و با شلیک چند تیر هوایی به راننده هشدار دادند که توقف کند، اما راننده به هشدار‌های پلیس توجهی نکرد و سرعت خودرو را افزایش داد.
زیر گرفتن مأموران پلیس
بدین ترتیب تعقیب و گریز مأموران پلیس و متهمان آغاز شد. راننده خودرو وقتی دید مأموران پلیس همچنان در تعقیب او هستند برای منصرف کردند مأموران پلیس از تعقیب با انجام حرکات خطرناک و مارپیچ وارد خیابان عبور ممنوعی شد، اما مأموران پلیس همچنان به تعقیب سارقان پرداختند تا اینکه خودروی سارقان وارد خیابان دماوند شد. دقایقی بعد خودروی متهمان در گره ترافیکی گیر افتاد و در همین لحظه زن جوان از خودرو پیاده شد و فرار کرد، اما راننده برای فرار از دام مأموران پلیس دنده عقب گرفت. مأموران پلیس که با موتورسیکلت پشت خودروی سرقتی قرار داشتند، دستور ایست دادند و با شلیک چند تیر هوایی دوباره به سارق هشدار دادند، اما متهم توجهی نکرد و دو مأمور پلیس را زیر گرفت که یکی از مأموران به سوی متهم شلیک کرد. دو مأمور پلیس به شدت زخمی شدند و سارق خودروی پراید هم در محل جان باخت.
کشف وسایل سرقتی
با اعلام خبر این حادثه مرگبار، قاضی محمد تقی شعبانی، بازپرس ویژه قتل دادسرای امور جنایی تهران همراه تیمی از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی راهی محل شدند. تیم جنایی در محل حادثه با جسد مردی حدود ۳۵ ساله روبه‌رو شدند که با شلیک گلوله به پهلویش کشته شده‌بود. بررسی‌ها نشان داد در این حادثه یکی از مأموران به شدت زخمی شده و در بیمارستان تحت درمان است و مأمور دیگر هم به صورت سطحی زخمی و پس از درمان از بیمارستان مرخص شده‌است. همچنین مشخص شد پس از این حادثه، مأموران پلیس از صندوق عقب خودروی سرقتی مقدار زیادی لوازم سرقتی کشف کرد‌ند که حکایت از آن داشت سارقان ساعتی قبل، این اموال را سرقت کرده‌اند. همزمان با انتقال جسد سارق ناشناس برای شناسایی هویتش به پزشکی قانونی مأموران پلیس در تلاشند همدست وی را که زن جوانی است، شناسایی کنند. یکی از مأموران پلیس درباره حادثه گفت: «پس از استعلام شماره پلاک مشخص شد خودرو سرقتی است و دستور ایست دادیم، اما راننده اقدام به فرار کرد. او با حرکات خطرناک سعی داشت ما را از تعقیب منصرف کند، اما ما موضوع را از طریق بی‌سیم به مرکز اطلاع دادیم و درخواست نیروی کمکی کردیم که خودروی متهمان در ترافیک گیر افتاد و در همین لحظه همدستش از ماشین پیاده شد و فرار کرد. سارق وقتی دید در دام ما گرفتار شده‌است، بدون توجه به هشدار‌های ما با خودرو دنده عقب گرفت و ما را زیر گرفت که با شلیک گلوله کشته شد.»
تحقیقات درباره این حادثه ادامه دارد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار