کد خبر: 1101824
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۲:۳۰
منچستر – لیورپول امشب در اولدترافورد
شیوا نوروزی

آخرین دیدار هفته سوم لیگ جزیره در حقیقت حساس‌ترین بازی این هفته محسوب می‌شود. تاتر رؤیا‌ها امشب شاهد برگزاری بازی منچستریونایتد و لیورپول است. دو تیمی که هنوز طعم برد در این فصل را نچشیده‌اند و به نوعی تشنه کسب پیروزی در این بازی هستند.
شیاطین‌سرخ در خانه یک بازی نفس‌گیر دیگر پیش‌رو دارند. یونایتد بعد از دو باخت متوالی به برایتون و برنتفورد حالا به قعر جدول سقوط کرده و از این حیث یک رکورد تاریخی منفی را به ثبت رسانده است. همه این اتفاقات در حالی رخ داده که هدایت تیم به تنهاگ سپرده شده و کریس رونالدو نیز در زمین حضور داشته است، اما نه تاکتیک‌های مرد هلندی کارساز بوده و نه استعداد پرتغالی. منچستر با ثبت بدترین نتایج، هواداران را ناامید کرده و دوآتشه‌های متعصب با هم قرار گذاشته‌اند در جریان این بازی علیه گلیزر، مالک باشگاه شعار بدهند، اما با این کار‌ها قرمز‌ها باز هم نمی‌توانند از بحران خلاص شوند، مگر اینکه کادرفنی با برطرف کردن ضعف‌های عمیق و جدی تیم، روحیه و انگیزه بازیکنان را بالا ببرد.
در این فصل بازی رفت در شرایطی به میزبانی یونایتد برگزار می‌شود که این تیم فصل پیش در مجموع دو بازی خود مقابل لیورپول ۹ گل دریافت کرد و دو باخت تحقیرآمیز به ثبت رساند. برخلاف آنچه انتظار می‌رفت شرایط تیم نسبت به فصل پیش نه‌تن‌ها بهتر نشده که بدتر هم شده و کار سختی در انتظار تنهاگ است. جدا از بحث‌های فنی، مشکلات حاشیه‌ای نیز تیم را تحت تأثیر قرار داده است؛ موضوع جدایی کریس رونالدو از منچستر هنوز تمام نشده، این بازیکن در دو بازی گذشته‌اند نتوانست کمکی به تیمش کند و همچنان خواهان ترک اولدترافورد و بازی در لیگ قهرمانان است.
البته سرمربی تیم ادعا کرده این بحث تمام شده و رونالدو همچنان برای منچستر به میدان خواهد رفت. تنهاگ در این خصوص تأکید کرد: «نمی‌دانم چرا تمرکز همه فقط روی این بازیکن است. رونالدو نیز بخشی از برنامه‌های ماست.» سرمربی هلندی در خصوص انگیزه‌های تیمش قبل از رویارویی با منچستر هم گفت: «تا زمان بازی برابر اتلتیکومادرید (دوستانه) پیشرفت‌های بسیار خوبی را از بازیکنانم دیده بودم، اما پس از آن به شکل فاحشی افت کردیم. ما باید خیلی زود این افت را جبران کنیم. فلسفه من تغییری نخواهد کرد. حالا ما مشخصاً با شکستی روبه‌رو شده‌ایم، اما دلایل این اتفاقات را به خوبی می‌دانم و باید روی آن کار کنیم تا بتوانیم حلش کنیم. ما این مشکلات را حل خواهیم کرد، اما باید بر اساس همین فلسفه و برنامه پیش برویم. انگیزه دادن به این تیم کار سختی نیست و بازیکنان از ابتدای فصل در تمرینات واقعاً خوب کار کرده‌اند. اشتباهات زیادی در دیدار مقابل برنتفورد رخ داد، اما وقتی نگرش تیمی درست نباشد دیگر لازم نیست در مورد چیزی صحبت کنید. به بازیکنان گفتم همه چیز از خودتان شروع می‌شود، قوانین و اصول را دنبال و سخت کار کنید، اعتماد به نفس پیدا خواهید کرد. شما می‌توانید در مورد فلسفه صحبت کنید، اما اصول اولیه نیز باید مناسب باشد. این روند با نگرش خوب و روحیه جنگندگی در زمین شروع می‌شود. شما با توجه به برنامه‌ای که برای تیم طراحی کرده‌اید، دوباره بازی را می‌بینید و سپس بررسی می‌کنید که شرایط مسابقه چگونه پیش رفته است. اینگونه می‌فهمید که چه چیزی اشتباه بوده و چه چیزی درست. بدیهی است که بسیاری از موارد در بازی با برنتفورد اشتباه پیش رفت. از رقابت منچستریونایتد و لیورپول باخبرم و ما رقیب هستیم، باید در هر دیداری و به‌خصوص در این مسابقه به برتری دست یابیم. ما بازی به بازی پیش می‌رویم، البته می‌دانیم که وقتی مقابل لیورپول بازی می‌کنیم چه اتفاقی رخ می‌دهد، پس باید آماده باشیم.»
لیورپول هم اوضاع خوبی ندارد؛ تیم کلوپ با دو تساوی ناامید‌کننده امشب برای کسب هر سه امتیاز در خانه منچستر به میدان می‌رود. نایب‌قهرمان فصل گذشته باز هم خودش را یکی از مدعیان جام می‌داند و امیدوار است با غلبه بر یونایتد اولین برد خود را ثبت کند. یورگن کلوپ تلاش می‌کند در جدال امشب همه نبوغش را به کار بگیرد و با تکیه بر شم گلزنی محمد صلاح پیروز میدان شود: «فکر می‌کنم صلاح در تعطیلات روی پای راستش کار کرده است. او همیشه در حال پیشرفت است. چند سال پیش که صلاح تازه به لیورپول آمده بود با بقیه فرق داشت. معمولاً وقتی بازیکنی از کناره‌ها به سمت مرکز حرکت می‌کند برای کات دادن به توپ از داخل پایش استفاده می‌کند، ولی او برعکس بود.»

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار