آبیهای تهران اولین پیروزی خود را در فصل جدید لیگ برتر دشت کردند. هفته دوم لیگ برتر در حالی دیشب به پایان رسید که استقلال در ورزشگاه تختی، ملوان را ۳ بر یک شکست داد تا طعم برد را بچشد. شاگردان ساپینتو بعد از تساوی ناامیدکننده هفته اول در شمال موفق شدند از باخت پیروزی بسازند و با هر سه امتیاز به تهران بازگردند. در جدال با ملوان علاوه بر عارف غلامی و مهدیپور، مهدی قائدی که به تازگی به استقلال بازگشته نیز پایش به گلزنی باز شد تا نشان دهد همچنان تشنه گلزنی با پیراهن این تیم است. جدا از نتیجه به دست آمده، حرکت غیرورزشی سرمربی استقلال تعجب همه را برانگیخت؛ سرمربی پرتغالی بعد از به ثمر رسیدن گل ملوان در مقابل کادر پزشکی ضربه محکمی را به برانکارد زد! ضربهای که از چشم داور هم دور ماند و ساپینتو از اخراج گریخت. کمیته انضباطی در واکنش به این حرکت به ساپینتو ۴۸ ساعت فرصت داد در این مورد کتباً توضیح دهد. همچنین جمعیت هلالاحمر نیز این حرکت را محکوم کرد: «این حرکتی ناشایست بوده و باید از سوی مراجع ذیصلاح تحت پیگیری قرار گیرد.» نکته عجیب اینکه باشگاه استقلال در بیانیهاش حرکت ساپینتو را یک سوءتفاهم خواند: «در جریان مسابقه و پس از گل تیم ملوان، شادی خاص افراد مذکور موجب سوءتفاهم و ناراحتی سرمربی استقلال شد که ساپینتو بین دو نیمه، در پایان بازی و همین طور کنفرانس خبری از آنها عذرخواهی و دلجویی کرد.»
در ورزشگاه نقش جهان سپاهان هم درست مثل استقلال بازی باخته را با برد عوض کرد. تنها پنج دقیقه از بازی گذشته بود که نساجی گل اول بازی را زد، اما زردپوشان با درخشش فرناندز و سلمانی به این گل پاسخ دادند و دومین برد متوالی خود را کسب کردند. مورایس، سرمربی سپاهان از عملکرد بازیکنانش راضی بود و پیروزی را حق تیمش دانست، منتها مربیان و بازیکنان نساجی نظر دیگری دارند. در دقیقه ۳۴ بازی رشید مظاهری با خطا رضا جعفری، بازیکن نساجی را متوقف کرد. در حالی که داور اعتقادی به خطا در این صحنه نداشت، کارشناسان داوری معتقدند دروازهبان سپاهان باید با کارت قرمز مستقیم اخراج میشد.
دربی کرمانیها نیز برنده نداشت. در ورزشگاه شهدای صنعت مس رفسنجان، مس این شهر میزبان گلگهر بود و در این دیدار هیچ کدام از دو تیم موفق به زدن گل نشدند. گلگهریها انتظار داشتند بعد از برد شیرین مقابل تراکتور، از سد مس بگذرند، اما شاگردان محمد ربیعی این اجازه را به تیم قلعهنویی ندادند.