کد خبر: 1098735
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۲:۰۰
تاج با چه رویی قصد بازگشت به فوتبال را دارد؟
تلاش وقیحانه در اوج مخالفت‌های مردمی خوب می‌داند چطور از آب گل‌آلود ماهی بگیرد، اما گویا خیلی به آگاهی مردم واقف نیست که سعی دارد به واسطه انداختن توپ به زمین دیگران و زدن بلوف‌های تبلیغاتی و بازی با افکار عمومی و احساسات مردم یک‌بار دیگر خود را به صندلی نخست فدراسیون فوتبال برساند.
دنیا حیدری

خوب می‌داند چطور از آب گل‌آلود ماهی بگیرد، اما گویا خیلی به آگاهی مردم واقف نیست که سعی دارد به واسطه انداختن توپ به زمین دیگران و زدن بلوف‌های تبلیغاتی و بازی با افکار عمومی و احساسات مردم یک‌بار دیگر خود را به صندلی نخست فدراسیون فوتبال برساند.
ماجرا‌های فوتبال بار‌ها گزارشگران صداوسیما را برای شنیدن نظرات مردم به خیابان‌ها و کوچه‌های شهر کشانده که در این میان واکنش مردم به دو مقوله کنار گذاشتن اسکوچیچ از نیمکت تیم ملی فوتبال ایران و کاندید شدن تاج برای بازگشت دوباره به رأس قدرت در فدراسیون فوتبال بسیار جالب توجه بود. در مورد اول اکثریت قریب به اتفاق از بعد احساسی کنار گذاشتن اسکوچیچ را بی‌انصافی و نامردی می‌دانستند. همچنین از لحاظ فنی نیز بر این باور بودند هیچ منطقی کنار گذاشتن سرمربی تیم موفق را در اندک زمان باقیمانده تا جام جهانی و تنها به درخواست چند بازیکن نمی‌پذیرد. درست برخلاف نظر ماجدی، محصص، قاسمپور، مظلومی، استیلی و مدیرروستا به عنوان اعضای کمیته فنی فدراسیون فوتبال که نظرشان کاملاً برعکس و مخالف خواست و منطق مردم بود و این نشان از تفاوت فهم و درک فوتبالی و حرفه‌ای مردم با مسئولان داشت. در مورد دوم نیز لب‌کلام مردم این بود که تاج با چه رویی پا پیش گذاشته و قصد بازگشت دارد وقتی پرونده‌ای به این سنگینی دارد!

تکلیف پرونده ویلموتس درست زمانی مشخص شد که تاج در تدارک ریاست دوباره بر فدراسیون فوتبال است، آن هم با شعار تحول، درحالی‌که تنها عقد یک قرارداد او، ۱۸۵ میلیارد و ۷۶۰ میلیون تومان از پول مردم را به آتش کشیده است. ارزش واقعی ویلموتس ۴۵۰ هزار دلار بود که با هنرنمایی مهدی تاج و همدستانش در دولت وقت و وزارت وقت شد روزی ۵ میلیارد تومان. با این حال تاج با قیافه‌ای حق‌به‌جانب و با شعار پرطمطراق تحول قصد بازگشت به فوتبال و ریاست بر فدراسیون را کرده است!

انداختن توپ به زمین دیگری مهم‌ترین استراتژی تاج برای بازگشت دوباره به رأس قدرت در فوتبال است. پرواضح بود او دولت قبل را مقصر اول و آخر این داستان بخواند و برای تطهیر خود عنوان کند که تحت فشار جهانگیری و سلطانی‌فر تن به امضای قرارداد با مرد بلژیکی داده است، چراکه نه فقط امروز ارکان دولت قبل در رأس امور نیستند که بخواهند او را بابت این ادعا و بیرون کشیدن پای خود از ماجرا توبیخ کنند که با توجه به انتقاد‌های بسیار به عملکرد دولت قبل، این بهانه‌تراشی برای او بی‌سود هم نخواهد بود. اما فوتبال تا بوده همین بوده و نمی‌توان از نقش دولت در آن فاکتور گرفت یا حتی منکرش شد. با این حساب چه تضمینی وجود دارد که او یک‌بار دیگر در شرایطی که مدعی است پیشتر تجربه کرده، قرار نگیرد و مهم‌تر اینکه چه تضمینی وجود دارد که فرداروز سجادی و مخبر را مانند سلطانی‌فر و جهانگیری متهم نکند برای توجیه اشتباهات خود، چراکه حتی در صورت واقعیت داشتن ادعای تاج، او می‌توانست در نهایت از سمت خود کنار بکشد و زیر بار امضای قراردادی که حق مردم را به تاراج می‌برد نرود، اما این کار را نکرد! حال امروز چه چیزی باعث شده او فکر کند که می‌تواند در فدراسیون فوتبال تحول ایجاد کند و با چه رویی چنین شعار‌هایی را سر می‌دهد؟!

کاندیدای ریاست فدراسیون فوتبال همانطور که روزی از قرارداد منعقد شده با مرد بلژیکی تحت عنوان قراردادی خوب یاد کرد و او را محجوب خواند، امروز نیز خود را با همین صفت معرفی می‌کند و دلیل سکوت سه ساله‌اش را حجب و حیا می‌خواند! اما کیست که نداند سهم قابل توجه او در پرونده ویلموتس سکوتش را در دولت قبل به دنبال داشت، ولی خرج کردن از دیگران و گرفتن قیافه حق‌به‌جانب برای بیان ادعا‌های غیرواقعی بسیار جالب توجه است. در حالی قرارداد با مرد بلژیکی که کم از ترکمنچای نمی‌آورد و فساد آن از مدت‌ها قبل مشخص شده که تاج بی‌هیچ خجالتی مدعی است اگر کسی ایرادی به این قرارداد گرفت یکسره به دادسرا برود: «من قرارداد را منتشر می‌کنم و اگر حقوقی‌ها یک ایراد گرفتند قبول می‌کنم. اگر کسی به فساد پی برد جای آن صداوسیما نیست، دادسراست، چون صداوسیما و رسانه‌ها نمی‌توانند کسی را محکوم کنند. در کمیته اخلاق فیفا به ما برائت داده و ایران هم همین‌طور.» او نه فقط با این لحن طلبکارانه سعی در کسب وجاهت برای خود دارد که از قوه قضائیه نیز مایه گذاشته و سعی دارد اینگونه القا کند که دادسرا و نهاد‌های نظارتی و بالادستی هیچگونه مشکلی با فساد او در پرونده ویلموتس ندارند. در واقع تاج در نظر دارد با قرار دادن مخالفانش رودرروی قوه قضائیه به آنچه در سر دارد، برسد.

صدالبته که نگاه‌ها این روز‌ها بیش از هر زمانی به نهاد‌های نظارتی است، خصوصاً وقتی که تاج علناً می‌گوید هیچ اراده‌ای از خود برای عقد قرارداد ویلموتس نداشته است، اما در قبال این ادعا باید بگوید پس چرا با وجود این حجم از بی‌ارادگی مقابل تاراج بیت‌المال بار دیگر فیلش یاد هندوستان کرده است، آیا این‌بار کسی به او اختیار تام داده است؟
برخلاف رئیس سابق که ساز بازگشت کوک کرده، نه مردم برای او فرش قرمز پهن کردند و نه رسانه‌هایی که طی این مدت بار‌ها و بار‌ها خواستار رسیدگی جدی به پرونده ویلموتس و تخلفات تاج شده‌اند. تخلفات مردی که در کمترین حالت امروز باید پشت میز محاکمه برای به آتش کشیدن بیت‌المال باشد، نه در میتینگ‌های انتخاباتی برای مهیا شدن مسیر بازگشتش به صندلی ریاست فدراسیون فوتبال!
امروز نه فقط تاج که نهاد‌های نظارتی هم باید به مردم پاسخگو باشند که رئیس پراشتباه فدراسیون فوتبال با چه رو و مجوزی پا پیش گذاشته و به جای شرمنده بودن مقابل مردم چشم در چشم آن‌ها شعار تحول می‌دهد وقتی تحول حضور پیشین او در رأس فدراسیون فوتبال همچنان به قوت خود باقی است.
اما چطور در حالی که مردم به این درک رسیدند که مدیران امتحان پس‌داده‌ای، چون تاج می‌توانند چه آتشی به جان فوتبال بیندازد، فوتبالی‌ها و نهاد‌های نظارتی و امنیتی به این مهم نرسیدند که او با وجود پرونده تیره و تاری که دارد، می‌تواند پا پیش بگذارد، ثبت‌نام کند، صلاحیت بگیرد و برای رقبای انتخاباتی خود شاخ و شانه هم بکشد!

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار