کد خبر: 1098172
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۰
فرمانده نیروی دریایی سپاه خبر داد
ساخت شناور رادارگریز شهید سلیمانی با بدنه جدید فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران گفت: ورود شناور شهید سلیمانی به سازمان نیروی دریایی سپاه نشان دهنده این است که نام حاج قاسم در اقیانوس‌ها طنین انداز است

سردار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درحاشیه جشنواره مالک اشتر سپاه با بیان اینکه این نیرو در سه سال و اندی گذشته ۸ الحاق درنیروی دریایی سپاه داشته که عموماً از تجهیزات داخل کشور درست شده گفت: یکی از افتخارات نیروی دریایی سپاه این است که از سازه‌های درون کشور استفاده می‌شود که در این راستا شناور شهید سلیمانی با بدنه اینکت رادارگریز ساخته شده است.

به گفته وی، ورود شناور شهید سلیمانی به سازمان نیروی دریایی سپاه نشان دهنده این است که نام حاج قاسم در اقیانوس‌ها طنین انداز است.

منبع: مهـــر
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار