کد خبر: 109536
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۸۸ - ۰۰:۰۰
به گزارش «جوان آنلاین»، ‌ساعت 12 روز ششم آبان در پی اجرای طرح مبارزه با کیف قاپی، عوامل گشت ضربت پلیس آگاهی تهران بزرگ هنگام گشت‌زنی در محدوده شوش، خیابان ری به سرنشینان یک موتور پولسار آبی رنگ مظنون شده که یکی از راکبین موتور به محض مشاهده مأموران از موتور پیاده شد و پا به فرار گذاشت و راننده موتور نیز با موتور از محل متواری شد که عوامل گشت ضربت پلیس آگاهی نیز در دو تیم عملیاتی جداگانه به تعقیب آنها پرداختند.
یکی از راکبین که به صورت پیاده از دست مأموران فرار کرده بود داخل یکی از کوچه‌های فرعی با استفاده از گاز اشک‌آور و چاقویی که به همراه داشت با مأموران درگیر و در نهایت دستگیر شد. همدست وی نیز که تلاش داشت تا با حرکت در مسیر ویژه اتوبوس‌های BRT از دست مأموران متواری شود، هنگام فرار در خیابان خراسان، تقاطع لرزاده با یک زن عابر تصادف کرد و به علت عدم توانایی در کنترل موتور ضمن تصادف با یک دستگاه اتوبوس متوقف شد، اما همچنان با پای پیاده از دست مأموران فرار می‌کند که توسط شهروندان عبوری که به کمک عابر مصدوم آمده و پس از اطلاع از موضوع بسیار خشمگین شده بودند، دستگیر می‌شود.
پلیس در بازرسی از دو متهم دستگیر شده، موفق به کشف یک عدد شوکر، دو عدد گاز اشک آور، یک قبضه چاقو، مقادیری طلا، 550 هزار تومان پول نقد و 3 عدد گوشی تلفن همراه می‌شوند.
بعد از اینکه یکی از متهمان در حال فرار که با زن جوان تصادف کرد، بلافاصله هماهنگی‌های لازم با اورژانس تهران انجام و مصدوم به بیمارستان سنایی و در ادامه به بیمارستان بقیه الله انتقال داده شد که برابر نظریه پزشکان معالج، وی از ناحیه «جمجمه»، «گوش»، «دست» و «پا» دچار صدمات شدید شده که با وجود ترخیص از بیمارستان از هوشیاری کامل برخوردار نبوده و همچنان می‌بایست تحت نظر پزشکان باشد.
با انتقال متهمان به اداره هجدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ، هویت آنها به اسامی‌«علیرضا» و «حمید» مورد شناسایی قرار گرفت و هر دو متهم به انجام دو فقره کیف قاپی در روز دستگیری در خیابان فدائیان اسلام اعتراف کردند.
همچنین در ادامه و با بررسی سوابق آنها مشخص شد که هر دو متهم از مجرمان سابقه‌دار پلیس آگاهی هستند که در سال‌های گذشته به اتهام سرقت از داخل خودرو، کیف قاپی و خرید مال مسروقه دستگیر و روانه زندان شده‌اند.
قابل ذکر است متهمان با استفاده از دو دستگاه موتور پولسار آبی و نقره‌ای رنگ اقدام به سرقت از شهروندان در میدان شوش، ری، قیام، امام حسین، 17 شهریور، فدائیان اسلام و میدان شهدا می‌کردند که تاکنون 18 مالباخته مورد شناسایی قرار گرفته‌اند.
سرهنگ مهدی قزلباش، معاون مبارزه با سرقت‌های خاص پلیس آگاهی تهران بزرگ، ‌ضمن اشاره به اعتیاد هر دو متهم به مصرف ماده مخدر شیشه گفت: ارزش اموال سرقتی از 18 مالباخته شناسایی شده، بالغ بر 15 میلیون تومان است، اما با توجه به اعتراف سارقان و شناسایی دیگر مالباختگان، ‌قطعاً ارزش مالی این پرونده افزایش خواهد داشت.
معاون مبارزه با سرقت‌های خاص پلیس آگاهی تهران بزرگ در ادامه افزود: ‌در تحقیقات به عمل آمده متهمان تاکنون به 20 فقره سرقت به شیوه فوق اعتراف داشته‌اند.
سرهنگ قزلباش در پایان گفت: با توجه به ادامه تحقیقات در خصوص شناسایی مالباختگان و احتمال افزایش تعداد فقره سرقت‌های انجام شده توسط متهمان، به دستور بازپرس شعبه ششم دادسرای امور جنایی تهران، متهمان تا زمان تکمیل تحقیقات در اختیار اداره هجدهم قرارگرفتند. لذا شهروندانی که کیف همراه یا صندوق عقب خودروهای آنها در مناطق مرکزی تهران مورد سرقت قرار گرفته می‌توانند جهت طرح شکایت و شناسایی متهمان به اداره هجدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ مراجعه کنند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار