کد خبر: 1092315
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۸
تخلیه پارلمان کانادا در پی هشدار امنیتی پلیس «اُتاوا» با اشاره به گزارش شدن یک «حادثه مشکوک»، پارلمان کانادا را تخلیه و خیابان‌های اطراف آن را بررسی اوضاع مسدود کرد.

رسانه‌های کانادایی بامداد یکشنبه از تخلیه تمام کارکنان و نمایندگان پارلمان کانادا از این ساختمان خبر دادند.

پلیس «اُتاوا» با اشاره به گزارش شدن یک «حادثه مشکوک»، پارلمان کانادا را تخلیه و خیابان‌های اطراف آن را بررسی اوضاع مسدود کرد.

خبرنگار روزنامه «اِستار» از محل پارلمان کانادا در اتاوا گزارش داد: «پارلمان تخلیه شد و پلیس دسترسی به آن را مسدود کرد. پلیس در حال بررسی یک تهدید احتمالی است».

بر این اساس، با اینکه اشاره به ماهیت تهدید احتمالی و حادثه امنیتی علیه پارلمان کانادا نشده اما رسانه‌ها می‌گویند قانونگذاران کانادایی از ترس هر اتفاقی، مخفی شده بودند.

پلیس کانادا همچنین از مردم خواست به هیچ‌وجه به منطقه ساختمان پارلمان نزدیک نشوند و هرچه سریعتر محل را ترک کنند.

بعد از گذشت حدود دو ساعت از آغاز عملیات مأموران امنیتی در محل پارلمان کانادا و بررسی وضعیت، پلیس اتاوا اعلام کرد که «تهدیدی از جانب حادثه مذکور» شناسایی نکرده و خیابان‌های اطراف پارلمان نیز بازگشایی شدند.

رسانه‌های کانادایی در آخر از عدم توضیح پلیس یا مقامات پارلمان کانادا درباره اینکه چه اتفاقی واقعا در این محل رخ داده بود و ماهیت تهدید امنیتی چیست، شدیداً انتقاد کردند.

منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار