
به گزارش واحد مرکزی خبر ، گوردون براون در یادداشت کوتاه تسلیت خود به خانم جکی جینز، مادر نظامی کشته شده در افغانستان، جیمز جینز، علاوه بر این که نام نظامی کشته شده را اشتباه نوشت، مرتکب شش اشتباه دستوری و املائی شد و نشان داد علاوه بر بدخطی، دستور و دیکته اش هم ضعیف است.
خانواده نظامی کشته شده، ارسال نامه تسلیت را با خط ناخوانا و غلط های فراوان، بی احترامی به خود تلقی کرده اند.
خانم جکی جینز که پسر بیست ساله اش چندی پیش بر اثر انفجار در استان هلمند افغانستان کشته شد، در مصاحبه با رسانه های انگلیس مدعی شد ارسال چنین نامه پر از غلطی، توهین به روح پسرش محسوب می شود و گفت پس از خواندن دو سه خط اول یادداشت نخست وزیر، از شدت عصبانیت آن را به گوشه ای پرتاب کرده اما سپس تصمیم گرفته است آن را منتشر کند.
خانم جینز به خبرنگار روزنامه سان گفت اگر نخست وزیر انگلیس دستور زبان و دیکته اش ضعیف است و بسیاری از واژه ها را نصفه نیمه نوشته می نویسد، حداقل می توانست نام ما را درست بنویسد.
دفتر نخست وزیر انگلیس، امروز اعلام کرد گوردون براون، با اعضای خانواده نظامی کشته شده تماس گرفته و از آنان پوزش خواسته است.
در یادداشت براون که در رسانه های انگلیس منتشر شده، وی واژگانی همچون بزرگ ترین، تاسف، همکاران و امنیت را غلط نوشته است.
روزنامه گاردین نوشت در فروردین امسال نیز گوردون براون، در نامه ای به نادین دوریس، نماینده مجلس، علاوه بر اشتباه در نوشتن نام وی، مرتکب پنج اشتباه املائی در واژگان سیاسی، علوم، شرمندگی و مشاور شد که مقایسه این دو رویداد در هشت ماه نشان می دهد دیکته نخست وزیر انگلیس، ضعیف تر شده است. به نوشته گاردین، شماری از کارشناسان معتقدند احتمالا نخست وزیر انگلیس، به نوعی ناتوانی در خواندن و یا نوشتن به نام دیسلکسیا مبتلاست.