
رییس سازمان بسیج سازندگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: 800 گروه جهادی هم اکنون در سازمان بسیج سازندگی سپاه کشور فعال هستند.
به گزارش جوان به نقل از ایرنا، سردار "مجید خراسانی" در ششمین گردهمایی دانشجویان و طلاب اردو های جهاد سازندگی بسیج دانشجویی استان لرستان افزود: حضور چشمگیر جوانان بویژه دانشجویان در سازمان بسیج سازندگی باعث فعالیت روز افزون این سازمان شده است.
وی گفت : این گروه ها در عرصه های مختلف فرهنگی ، اجتماعی ،اقتصادی ، عمرانی و خدماتی در مناطق محروم کشور فعالیت می کنند.
وی اضافه کرد: با همت و پشتکار نیروهای متعهد و جوان، بعد از 30 سال از پیروزی انقلاب اسلامی، جمهوری اسلامی در عرصه های ملی و بین المللی حضوری مقتدرانه و افتخارآفرین دارد.
وی اضافه کرد: در اوایل انقلاب منافقین برای شکست انقلاب روز شماری می کردند چرا که با باوری خام و خیالی باطل مدعی بودند که با تکیه بر دین و روحانیت نمی توان کشور را اداره کرد.
وی اظهار داشت : به رغم سناریوهای استکبار جهانی که علیه انقلاب کار گرفت، امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی امن ترین کشور منطقه و جهان است.
سردار خراسانی افزود: حضرت امام خمینی (ره) جهاد سازندگی را با هدف رونق اقتصادی بنا نهاد و اگر جنگ تحمیلی نبود کشور ایران به عنوان یک کشور آزاد دارای یک اقتصادی پایدار در عرصه جهانی بود.
سردار خراسانی گفت: مردم ما در جنگ تحمیلی، دفاع را در اولویت قرار دادند و مسیر سازندگی به سمت دفاع از مرز و بوم تغییر کرد و اگر توان مردم در آن زمان متوجه سازندگی می شد تمام محرومیتهای به جای مانده از دوران طاغوت از بین می رفت.
وی افزود: دیدگاه ما از تشکیل بسیج سازندگی نیز خدمت رسانی به مناطق محروم کشور است و هر جوانی که توانایی دارد می تواند این حرکت را احیا کند.
رییس سازمان بسیج سازندگی سپاه پاسداران گفت: برغم کارهای انجام شده، باز هم محرومیت در برخی از نقاط کشور وجود دارد و امید می رود با همت و یاری جوانان کشور به سمت ترقی و توسعه همه جانبه پیش برویم.