کد خبر: 1084424
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۴
شکست‌ناپذیری استقلال در جام حذفی تداوم خواهد داشت؟ رقابت‌های یک چهارم نهایی جام حذفی امشب در حالی بین دو تیم فوتبال استقلال و نساجی مازندران برگزار می شود که باید دید شکست ‌ناپذیری استقلال در جام حذفی تداوم خواهد داشت؟
وحید صابری
به گزارش جوان آنلاین ، این بازی درحالی از ساعت 30/20 در ورزشگاه آزادی برگزار می شود که آخرین قهرمانی استقلال در جام حذفی برمی گردد به سال 96-97 که با سرمربیگری شفر توانست با شکست خونه به خونه بابل عنوان قهرمانی را کسب کند.

تیم فوتبال استقلال با ۷ قهرمانی و ۶ نایب قهرمانی پرافتخارترین تیم جام حذفی محسوب می‌شود.
شاگردان فرهاد مجیدی جام حذفی امسال را از مرحله یک شانزدهم با یک پیروزی سخت مقابل نود ارومیه در ضربات پنالتی آغاز کردند و در مرحله بعد مقابل پیکان قرار گرفتند. استقلال در این بازی هم موفق به پیروزی در وقت‌های قانونی نشد و با تک گل ارسلان مطهری در وقت‌های اضافه با یک برد خفیف شاگردان مجتبی حسینی را از پیش رو برداشت و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد و اکنون طبق قرعه کشی باید دراین مرحله به مصاف نساجی برود تا تکلیف آخرین تیم صعود کننده به نیمه نهایی مشخص شود.

این مسابقه در حالی امشب برگزارمی شود که باشگاه نساجی در آستانه دیدار با استقلال از فدراسیون فوتبال خواست روی داوری‌ها نظارت دقیق داشته باشد.

باشگاه نساجی ظهر امروز با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که «اشتباهات داوران موجب شده امتیازات مهمی برای نساجی از دست برود» و اظهار امیدواری کرد «فشار هواداران تیم‌ها باعث نقصان عملکرد داوران نشود».
در متن این بیانیه آمده است: «باشگاه نساجی مازندران همواره سعی داشته تا از فضاسازی‌های رسانه‌ای به دور باشد و هیچکدام از ارکان محترم فدراسیون فوتبال را تحت فشار نگذارد. اما بالطبع مسئولیت در قبال هواداران و مردم عزیز مازندران وظیفه سنگینی به دوش ما گذاشته است تا در این هیاهوی فعلی حقی از تیم محبوب مازندران ضایع نشود.

در هفته‌های اخیر و طبق نظر کارشناسان اشتباهات داوران موجب شده امتیازات مهمی برای نساجی از دست برود و درخواست ما نظارت دقیق روی عملکرد آنان است؛ به خصوص که رقابت‌های جام حذفی را هم در پیش داریم و امیدواریم فشار هواداران تیم‌ها باعث نقصان عملکرد داوران عزیز نشود.

اما شب گذشته پرسپولیس با شکست مقابل آلومینیوم از جام حذفی هم کناررفت. تیمی که قهرمانی پنج دوره لیگ را یدک می کشد به قدری افت کرده که کادر فنی تیم را دچار شوک کرده است .
 

بی شک خریدهای اشتباه گل محمدی در این موضوع بی تاثیر نبوده است . پرسپولیس که در ابتدای فصل مهره‌های تأثیرگذاری مانند محمدحسین کنعانی‌زادگان، احمد نورالهی و شهریار مغانلو را از دست داده بود، با نظر کادر فنی رضا اسدی، علی نعمتی، علیرضا ابراهیمی، حامد پاکدل و رضا دهقانی را جذب کرد که عملاً هیچکدام از این بازیکنان نتوانستند در طول فصل دردی را از سرخپوشان درمان کنند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار