کد خبر: 108310
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۸۸ - ۱۶:۵۶
سردار سرتیپ پاسدار حسین دقیقی مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح و از فرماندهان ارشد لشگر ده حضرت سیدالشهداء(ع)، از قسمت‌های مختلف اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع‌مقدس غرب استان تهران بازدید کرد.


به گزارش جوان به نقل از ایسنا، در ابتدای این دیدار، سرهنگ پاسدار نادر ادیبی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس غرب استان تهران گفت: حضور پیشکسوتان و یادگاران دوران هشت سال دفاع مقدس در این اداره موجب قوت قلب ما است و امروز سردار دقیقی علی‌رغم مشغله زیاد با حضور در جمع برادران خود در اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس غرب استان تهران و قبل از آن حضور در کنار مزار پاک دوستان و همرزمان شهیدش در امامزاده محمد کرج موجب سرافرازی ما شد.


در ادامه، سردار سرتیپ پاسدار حسین دقیقی از معاونت‌ها و قسمت‌های مختلف اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس غرب استان تهران بازدید کرد و در هر قسمت، مسئولان، گزارش کار و اهداف مأموریت خود را برای وی تشریح کردند.


در پایان، سردار دقیقی در جمع مسئولان و کارکنان این اداره کل طی سخنانی گفت: امروز توفیق داشتیم که تجدید میثاقی با شهداء عالی مقام و دوستان دوران دفاع مقدس خود داشته باشیم و انصافاً از حضور در میان برادران خودم در این اداره کل خوشحالم. امروز گوشه‌هائی از فعالیت‌های عزیزانمان را از نزدیک مشاهده کردم و بسیار خوشحال شدم که با حداکثر توان و اراده قوی در حال انجام مأموریت خود هستند.


وی افزود: ظرفیت و پتانسیل غرب استان تهران در زمان جنگ بسیار بالا بود و ما شاهد صحنه‌هائی بودیم که واقعاً در آن انسان معنای واقعی شجاعت و از خود گذشتگی را می‌دید و همین موضوع، مسئولیت شما عزیزان را دشوارتر می‌کند چرا که ثبت و ضبط این دلاوری‌ها و انتقال آن به نسل فعلی و نسل‌های آینده بسیار مهم است.


سردار دقیقی، جمع‌آوری اسناد دفاع مقدس و ثبت خاطرات شفاهی رزمندگان و فرماندهان دوران دفاع مقدس را بسیار مهم ارزیابی و آمادگی خود را برای هرگونه همکاری در این زمینه اعلام کرد.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار