کد خبر: 1081444
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۲:۳۰
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در نشست خبری جشنواره مد و لباس فجر:
ما به دنبال نوآوری و تولید لباس زیبا و عفیفانه هستیم رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس فجر با تأکید بر اینکه لباس و پوشاک یکی از غذا‌های روح، روان و جسم انسان است، می‌گوید: ما دنبال نوآوری برای تولید لباس زیبا، سالم، ارزان و عفیفانه هستیم و در پی ترویج مدلینگ زنده نیستیم، حمایت هم نمی‌کنیم، مجوز هم نمی‌دهیم، اما تبلیغ محیطی حق تولیدکننده و طراح است.
مصطفی شاه‌کرمی

رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس فجر با تأکید بر اینکه لباس و پوشاک یکی از غذا‌های روح، روان و جسم انسان است، می‌گوید: ما دنبال نوآوری برای تولید لباس زیبا، سالم، ارزان و عفیفانه هستیم و در پی ترویج مدلینگ زنده نیستیم، حمایت هم نمی‌کنیم، مجوز هم نمی‌دهیم، اما تبلیغ محیطی حق تولیدکننده و طراح است.
سیدمجید امامی، رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در نشست خبری یازدهمین جشنواره مد و لباس فجر که روز گذشته در وزارت ارشاد برگزار شد، با اشاره به اینکه لباس و پوشاک صرفاً عامل ستر یا پوشش و پوشاندن بدن نیست، بلکه یکی از غذا‌های روح و روان و جسم انسان است که غذایی معنوی و روحی است، گفت: اگر در خصوص سلامت مصرف جامعه دغدغه داریم، محصولات متنوع فرهنگی شامل اسباب‌بازی، کتاب و تئاتر است، اما لباس پرمصرف‌ترین کالای فرهنگی در سبد مصرف خانواده ایرانی است. ما با میراث و توان ایرانی نه تنها توان پاسخگویی به نیاز خودمان را داریم بلکه می‌توانیم به صادرکننده تبدیل شویم. این رویکرد که لباس وارداتی در کشور مطرح است و لباس خارجی را برتر می‌دانیم، باید تغییر کند و به اهمیت لباس صادراتی تبدیل شود.
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور افزود: رویکرد ما رفتن به سمت پوشیدن لباس صادراتی ایران است. دسترس‌پذیری لباس زیبا، سالم، ارزان و عفیفانه حق ایرانی‌هاست و باید جشنواره آن را تأمین کند. جشنواره مد فجر بازطراحی و تمام نواقص رفع شد و تلاش داریم در تعامل با جهان با شاخص‌های اسلامی ایرانی صادرکننده باشیم. در پی ترویج مدلینگ زنده نیستیم، حمایت هم نمی‌کنیم، مجوز هم نمی‌دهیم، اما تبلیغ محیطی حق تولیدکننده و طراح است و ما به دنبال نوآوری در این حوزه هستیم. رویکرد نوآوری، کاربردی، ملی و بین‌المللی بودن را باهم تلفیق کرده‌ایم. همچنین رویکرد اصلی ما این است که طراح در تعامل با صنف قرار بگیرد و طرحش خریده و دوخته و قابل فروش شود و باید تمام چرخه مد مدنظر قرار گیرد.
امامی در پایان اظهار داشت: با در نظر گرفتن غرب آسیا و ایران فرهنگی مزیت‌هایی داریم و تلاش می‌کنیم در کشور‌های متعدد در سال آینده نمایشگاه لباس ایرانی امروز را که قابل پیوند با لباس فرداست، برپا کنیم و پیش‌بینی‌مان حضور در ۱۰کشور در سال آینده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار