کد خبر: 1081210
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۰
مامور ضد دوپینگ شهر به شهر به در خانه ورزشکاران از جمله وزنه برداران می‌رود تا از آن‌ها تست دوپینگ بگیرد.
مامور زن ضد دوپینگ از جمعه به ایران سفر کرده و سراغ تمام ورزشکارانی می‌رود که نامشان در لیست آن‌ها قرار دارد. در لیست او نام تعدادی از وزنه برداران ملی پوش قرار دارد و برخلاف دفعات قبل که از وزنه برداران خواسته می‌شد به محل فدراسیون بیایند تا از آن‌ها تست دوپینگ گرفته شود، این مرتبه خود این مامور به در خانه وزنه برداران رفته تا از آن‌ها تست بگیرد.

او ابتدا در تهران بود و سپس به کرج رفت. امروز (یکشنبه) به اصفهان می‌رسد و سپس راهی کرمانشاه و تبریز می‌شود تا از وزنه برداران مدنظر خود تست بگیرد. در لیست این ماموران، علاوه بر وزنه برداران مرد، وزنه بردار دختر هم وجود دارد.

البته این مامور ضد دوپینگ سراغ رشته‌های دیگر هم رفته است و اصرار دارند بدون اطلاع قبلی این کار انجام شود.

ورزشکاران روز‌های حساسی را پشت سر می‌گذارد. برای مثال بیش از سه نمونه دوپینگ مثبت در رشته وزنه‌برداری می‌تواند منجر به حذف وزنه برداران ایران در المپیک پاریس شود و این اتفاق زنگ خطر را برای این رشته به صدا درآورد که ورزشکاران هر لحظه باید آماده دادن تست دوپینگ باشند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار