کد خبر: 1080749
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۸
حضور ورزشکاران اوکراینی در پارالمپیک زمستانی قطعی شد کمیته بین‌المللی پارالمپیک روز سه‌شنبه تایید کرد که انتظار می‌رود ورزشکاران اوکراینی به موقع برای بازی‌های پارالمپیک زمستانی به پکن برسند و نگرانی‌ها در مورد حضور آن‌ها پس از تهاجم روسیه را برطرف کرد.
 اندرو پارسونز، رئیس کمیته بین‌المللی پارالمپیک هفته گذشته گفت که هیئت اوکراینی برای رسیدن به پایتخت چین قبل از شروع بازی‌های پارالمپیک زمستانی که از ۴ تا ۱۳ مارس (۱۳ تا ۲۲ اسفند) برگزار می‌شود، با چالش بزرگی روبرو شده است.

یکی از سخنگویان IPC به رویترز گفت که یک گروه کامل متشکل از ۲۰ ورزشکار و ۹ همراه به پکن سفر خواهند کرد، اما به دلیل نگرانی‌های ایمنی از بیان محل حضور آن‌ها خودداری کرد. اکنون رئیس کمیته بین‌المللی پارالمپیک تاکید کرد که این ورزشکاران در بازی‌ها شرکت می‌کنند.

فدراسیون‌های مختلف ورزشی، از جمله فدراسیون جهانی فوتبال، فیفا، تیم‌ها و ورزشکاران روسیه و بلاروس را به دنبال توصیه هیئت اجرایی کمیته بین‌المللی المپیک در روز دوشنبه محروم کردند.

اوکراین چهار سال پیش در بازی‌های پیونگ چانگ ۲۲ مدال به دست آورد که هر هفت مدال طلای آن‌ها در اسکی صحرای کانتری و بیاتلون بود
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار