کد خبر: 1079396
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۱:۱۴
وزیر ارشاد در اختتامیه جشنواره تئاتر فجر عنوان کرد
بازگشت مرجعیت فعالیت‌های فرهنگی و هنری به وزارت ارشاد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم اختتامیه چهلمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر که با معرفی برگزیدگان بخش‌های مختلف از بین ۱۰۹ اثر برگزار شد، ضمن ابراز امیدواری از بازگشت مرجعیت فعالیت‌های فرهنگی و هنری به وزارت ارشاد می‌گوید: جشنواره‌های ما در حوزه هنر، عنوان زیبای فجر را بر پیشانی خود دارند و حتماً باید به هویت خود پایبند بمانند.
مصطفی شاه‌کرمی

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم اختتامیه چهلمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر که با معرفی برگزیدگان بخش‌های مختلف از بین ۱۰۹ اثر برگزار شد، ضمن ابراز امیدواری از بازگشت مرجعیت فعالیت‌های فرهنگی و هنری به وزارت ارشاد می‌گوید: جشنواره‌های ما در حوزه هنر، عنوان زیبای فجر را بر پیشانی خود دارند و حتماً باید به هویت خود پایبند بمانند.
محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم اختتامیه چهلمین جشنواره تئاتر فجر که در تالار وحدت برگزار شد، در رابطه با ویژگی خاص این دوره از جشنواره گفت: «جشنواره امسال ویژگی بسیار مهمی داشت و آن اینکه شاهد برگزاری افتتاحیه‌اش در خارج از تهران و در استان یزد بودیم؛ اتفاقی که نشان از قابلیت‌های ویژه مراکز استان‌ها و شهرستان‌ها داشت.»
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: «هنر تئاتر به دلیل قدمت، به دلیل تقدم رتبه باید در جایگاه رفیع خود بایستد و این اهتمامی جدی می‌طلبد. ما در حوزه تولید ادبیات نمایشی نیازمند برقراری ارتباطات لازم برای ایجاد آموزش‌های لازم هستیم و باید اداره‌کل هنر‌های نمایشی اهتمام بر تربیت نیرو در حوزه ادبیات نمایشی داشته باشد. این تکلیف قطعی در دوره جدید است. همچنین تقویت زیرساخت‌ها نکته دیگری است که مورد تأکید ماست.»
اسماعیلی ادامه داد: «مفتخرم اعلام کنم در همین شش ماه اخیر، نزدیک ۳ هزار میلیارد تومان برای این حوزه هزینه کرده‌ایم. هفته پیش همراه با رئیس‌جمهور محترم از موزه هنر‌های معاصر بازدید کردیم و ایشان به گفتگو با هنرمندان بخش‌های مختلف نشستند و در جریان امور قرار گرفتند. مرجعیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه فعالیت‌های فرهنگی و هنری اتفاق مهمی است که ان‌شاءالله باید بیش از پیش شاهد آن باشیم. شورای هنر را در انقلاب فرهنگی ایجاد کردیم تا مشکلات حقوقی به ویژه مشکلات تئاتر بررسی شود.»
وی افزود: «توجه به استان‌ها که در افتتاحیه اتفاق افتاد، ان‌شاءالله ادامه پیدا خواهد کرد و من در همین راستا در چند استان، در افتتاحیه تئاتر‌های استانی شرکت کردم و این کار را تکرار خواهم کرد و ادامه خواهم داد. بحث توجه به نماد جشنواره، نکته دیگری است که باید به آن توجه کرد. جشنواره‌های ما در حوزه هنر، عنوان زیبای فجر را بر پیشانی خود دارند و ۴۰ دوره که در ایام فجر برگزار می‌شوند و حتماً باید به هویت خود پایبند بمانند.»
در بخش دیگری از این مراسم، محمود سالاری، معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی ویدئویی گفت: «چهلمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر با تلاش و فعالیت گسترده اعضای ستاد برگزاری که افتخار دادند و همیاری کردند به فرجام رسید و امروز، در اختتامیه این رویداد، همزمان با میلاد حضرت علی (ع) وظیفه خود می‌دانم از همه کسانی که حمایت مادی و معنوی‌مان کردند، خاضعانه تشکر کنم، ان‌شاءالله این راه با حضور چهره‌های جدید ماندگارتر و پربرکت‌تر شود.»
همچنین در بخشی از پیام ویدئویی حسین مسافرآستانه، دبیر چهلمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر که در این مراسم پخش شد، وی اظهار داشت: «از ۱۰۹ اثر حاضر در جشنواره چهلم میزان قابل توجهی به هنرمندان تئاتر استان‌های کشور اختصاص داشت. بر خود لازم می‌دانم از همه هنرمندانی که سال گذشته در شرایط بسیار سخت، چراغ تئاتر استان‌های کشور را روشن نگه داشتند، سپاسگزاری کنم.»
در بخش دیگری از این مراسم کلیپی از تصاویر انقلاب با صدای رضا رویگری و سرود معروف «الله الله» او پخش شد و این هنرمند پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون برای برپایی مراسم نکوداشت، روی صحنه آمد و در صحبتی کوتاه گفت: بالاخره بعد از ۶۰سال روی این صحنه جایزه‌ای به ما دادند، اما دیر بود، دیگر دست من جان ندارد این تندیس را نگه دارد و برایم سنگین‌تر شده، اما از بچه‌های تئاتر تشکر می‌کنم که لوطی‌تر از سینمایی‌ها هستند. تئاتر خانه همه ماست.»

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار