کد خبر: 1079358
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۷:۲۴
سرمربی تیم ملی فوتبال عراق رسما معرفی شد فدراسیون فوتبال عراق «عبدالغنی شهد» را رسما به عنوان سرمربی تیم ملی این کشور معرفی کرد.
نیمکت تیم ملی فوتبال عراق در مسیر مسابقات انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر چند تغییر اساسی را تجربه کرد، ولی هنوز صعودش به این مسابقات قطعی نیست.

عراق که مرحله نخست این رقابت‌ها را با «کاتانچ» به پایان رسانده بود، در ادامه و با برکناری این مربی کار را به «دیک ادوکات» هلندی سپرد. ادوکات در مرحله سوم روی نیمکت عراق نشست و حتی در بازی رفت برابر ایران متحمل شکست شد. با نتایج ضعیف ادوکات، نوبت به «زلیکو پتروویچ» رسید تا او هم بخشی از پروژه عراقی‌ها برای صعود به جام جهانی باشد؛ پروژه‌ای که خیلی زود و بعد از باخت عراق به ایران در بازی برگشت و قطعی شدن صعود تیم ملی کشورمان به جام جهانی ناکام ماند.

مسئولان فدراسیون فوتبال عراق در ادامه اقدامات شتابزده خود، پتروویچ را برکنار کردند و در آخرین تصمیم، کار را به «عبدالغنی شهد» مربی بومی سپردند.

نشست خبری و معارفه عبدالغنی امروز برگزار شد. وی که آخرین شانس عراق برای صعود به مرحله پلی آف جام جهانی ۲۰۲۲ قطر محسوب می‌شود و برای بازی مقابل امارات و سوریه روی نیمکت تیم ملی عراق می‌نشیند، در نشست خبری خود گفت: روی بازآفرینی شخصیت بازیکن عراقی کار و در مقابل امارات و سوریه به گونه‌ای متفاوت بازی می‌کنم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار