کد خبر: 107598
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۸۸ - ۱۹:۱۱
تلاش انگلیس و فرانسه
فرانسه و انگلستان در راستای حمایت از رژیم صهیونیستی در تلاش برای دورنگاه داشتن گزارش گلدستون از سازمان ملل هستند.
فرانسه و انگلیس با ارائه طرحی به سازمان ملل از رژیم صهیونیستی و فلسطینی‌ها خواستند تا تحقیقات فوی ومستقلی در مورد جرائم جنگی در غزه انجام دهند. این اقدام بخشی از تلاش‌ها برای بازگرداندن گزارش گلدستون به شورای حقوق بشر و عدم ارائه آن به شورای امنیت یا دادگاه لاهه است.
به گفته ریاض منصور، نماینده فلسطین در سازمان ملل در صورتی که این سازمان وظایف خود را در قبال گزازش گلدستون انجام ندهد، گزارش مذکور به شورای امنیت ارسال می‌شود.
در همین حال هاآرتص خبر داد: نیکولا سارکوزی رئیس جمهوری فرانسه در تماس تلفنی با نتانیاهو او را در جریان جزئیات طرح مشترک فرانسه و انگلیس قرار داده است.
نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز از سارکوزی خواسته است در اتحادیه اروپا ائتلافی برای مخالفت با هرگونه قطعنامه در سازمان ملل علیه اسراییل تشکیل دهد.
در سطح مشترک فرانسه و انگلستان علاوه بر بحث بازپس گیری گزارش گلدستون آمده است قطعنامه‌ای به سازمان ملل ارائه می‌شود که شامل اقدامات عملی در شورای امنیت یا دادگاه لاهه نخواهد بود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار