کد خبر: 107592
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۸۸ - ۱۹:۱۱
روزنامه‌نگار سوئدی:
«دونالد بوستروم» روزنامه‌نگار سوئدی که به منظور شرکت در کنفرانس رسانه‌ای دیمونا در سرزمین اشغالی حضور دارد، خواستار تحقیق در مورد فروش اعضای بدن فلسطینیان از سوی رژیم صهیونیستی شد.
به گزارش فارس به نقل از روزنامه عبری زبان «یدیعوت آحارونوت»، حضور «دونالد بوستروم» در اسراییل که پیش از این با چاپ گزارشی گفته بود رژیم صهیونیستی اعضای بدن فلسطینیان را می‌فروشد، خشم اسراییلی‌ها را برانگیخته است.
این روزنامه اسراییلی نوشت که بوستروم خشم اسراییلی‌ها را درک می‌کند و مقاله وی بر ضرورت تحقیق در مورد ادعاهای خانواده‌های فلسطینی تأکید‌ دارد.
در همین رابطه بوستروم با اشاره به اینکه تجارت اعضای بدن مشکل جهانی است، گفت: من پیش از چاپ این مقاله زمان زیادی را برای بحث و تحقیق صرف کردم و زمان زیادی در کرانه باختری و نوار غزه بودم و با بسیاری از خانواده‌های فلسطینی دیدار کردم.
وی افزود: دروغ‌های زیادی در جریان جنگ غزه منتشر شد و در نتیجه تشخیص درست و غلط برای روزنامه‌نگار دشوار بود اما اگر تنها یک خانواده این حرف‌ها را می‌زد، امکان شک و تردید وجود داشت اما خانواده‌های زیادی هستند که گفته‌اند اعضای بدن فرزندان اسیرشان ربوده شده است، مادران حق دارند بدانند که چه بر سر فرزندانشان آمده است.
این روزنامه‌نگار سوئدی در ادامه گفت که تحقیق در مورد این قضیه هیچ ضرر و زیانی برای کسی ندارد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار