کد خبر: 1072790
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۷
احتمال اجرای طرح مشابه موتوریار برای خودرو‌های سواری معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از احتمال اجرای طرح مشابه موتوریار برای رانندگان خودرو‌های سواری خبر داد.
سرویس جامعه جوان آنلاین: سرهنگ علی همه خانی با اشاره به گذشت یکسال از اجرای طرح موتوریار اظهارکرد: یکسال از زمان شروع طرح موتوریار در تهران گذشت و امروز با استناد به آمار می‌توان گفت که ۱۴۰هزار دستگاه موتورسیکلت در این مدت توقیف و به پارکینگ منتقل نشده‌اند.

وی ادامه داد: در واقع راکبان این موتورسیکلت‌ها به جای توقیف و انتقال وسیله‌شان به پارکینگ تحت آموزش قرار گرفته و حالا می‌توان گفت که ۱۴۰ هزار موتورسیکلت سوار آموزش دیده‌اند و ساعاتی را نیز به عنوان همراه در کنار پلیس راهور به برقراری نظم ترافیکی در شهر کمک کرده‌اند.

معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه طرح موتوریار همچنان ادامه خواهد داشت، گفت: تا هر زمانی که اقدامات فرهنگی تاثیرگذار باشد ما این طرح را ادامه خواهیم داد و خوشبختانه مردم نیز از اجرای این طرح استقبال خوبی کرده‌اند.

همه‌خانی همچنین با اشاره به استقبال انجام شده از این طرح گفت: این احتمال وجود دارد که با توجه به موفقیت طرح موتوریار، طرح مشابهی برای رانندگان خودرو‌های سواری نیز به اجرا دربیاید. البته این موضوع نیازمند انجام بررسی‌های کارشناسی بیشتر است.
منبع: ایسنا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار