کد خبر: 107234
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۸۸ - ۱۴:۳۷
نماینده مردم جهرم در مجلس شورای اسلامی می گوید متاسفانه هیچ اصل یا ماده قانونی در مورد آلودگی صوتی و مبارزه با عوامل آن وجود ندارد.
محمدرضا رضایی مخبر کمیسیون بهداشت و درمان ، با اشاره به اینکه امروزه آلودگی صوتی از مهم ترین عوامل آلودگی ها در شهرهای بزرگ بویژه تهران است، افزود: در این مورد اقدام مناسبی انجام نشده و متولی مشخصی نیز ندارد اما اعضای این کمیسیون تلاش خواهند کرد تا این موضوع بررسی شود.
رضایی در مورد بررسی وضعیت شیوع بیماری آنفلوانزای نوع A در کشور گفت : وزارت بهداشت و درمان باید در باره راههای پیشگیری و درمان (ساخت واکسن ) بیماری آنفلوانزای نوع A گزارشی به کمیسیون ارایه کند.
نماینده جهرم تصریح کرد: در حال حاضر به نظر می رسد وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و آموزش و پرورش به وظایف خود در این زمینه به خوبی عمل نکرده و یا اطلاع رسانی مناسبی در باره فعالیت هایشان نداشته اند.
وی گفت : ارایه یک آمار صحیح و شفاف می تواند به روشن شدن وضعیت موجود کمک کرده و نگرانی های عمومی را تا حدودی رفع کند .
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار