کد خبر: 107212
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۸۸ - ۱۴:۱۳
دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران در میزگرد خبری تشکل‌های دانشجویی
دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران بزرگ آمریکا را دشمن درجه یک دین خدا و ملت‌های آزادی‌خواه دانست و گفت: شعار "مرگ بر آمریکا " برآمده از اعتقادات دینی ایرانیان است.
به گزارش خبرنگار جوان آنلاین احسان یاوری دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران بزرگ پیش از ظهر امروز در میزگرد خبری تشکل‌های دانشجویی به مناسبت تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در مجتمع فرهنگی دانشجویی 13 آبان(لانه جاسوسی سابق آمریکا) برگزار شد، روز 13 آبان را نماد استکبارستیزی در حافظه ملت ایران دانست و با اشاره به ریشه داشتن استکبارستیزی در باورهای دینی اظهار داشت: استکبارستیزی یک موضوع صرفاً سیاسی و برگرفته از دیدگاه‌های سیاسی و سلیقه‌ای نیست، بلکه از باورهای دینی ما نشأت گرفته و در اعتقادات عمیق دینی ریشه دارد.
وی افزود: اگر ما مسلمان و پایبند به اصول و ارزش‌های اسلام هستیم، باید خود را اینگونه تعریف کنیم که علی‌رغم اینکه با دوستان خدا دوست هستیم، دشمن خدا را نیز دشمن خود می‌دانیم.
دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران بزرگ از آمریکا به عنوان نماد استکبار و دشمن دین خدا نام برد و تاکید کرد: از این جهت است که با غیرت تمام و برای همیشه و به عنوان یک شعار دائمی "مرگ بر آمریکا " را سر می‌دهیم و این شعار نیز برای ما یک ژست سیاسی نیست، بلکه نتیجه اعتقادات دینی ماست.
یاوری آلوده‌بودن دست آمریکا به خون هزاران انسان بیگناه در افغانستان و پاکستان، فتنه‌انگیزی علیه ملت ایران در طول 30 سال، حوادث ابتدای انقلاب و کشتارهای خیابانی، کودتای نوژه، ماجرای طبس، جنگ تحمیلی و حمله به هواپیمای ایرباس را برای ملت ایران فراموش نشدنی دانست و اضافه کرد: آمریکا دشمن درجه یک دین خدا و ملت‌های آزادیخواه است.
وی استکبار را فقط مختص آمریکا ندانست و تاکید کرد: هر دولتی که به خود اجازه دهد با دین خدا مبارزه کند و علیه ملت‌های آزادیخواه، انسانیت، بشریت و تمامیت ارضی ملت‌ها اقدام کند، استکبار است و ما با آن دولت‌ها سر جنگ داریم.
این فعال دانشجویی با بیان اینکه در مورد اصول و مبانی اسلامی با کسی مذاکره نمی‌کنیم، خاطرنشان کرد: مذاکره زمانی صحیح است که آنها از تمام اشتباهات خود توبه کنند، اما آیا توبه از ریختن خون هزاران انسان بیگناه محقق خواهد شد؟
یاوری ادامه داد: مذاکره با دولت‌های استکبار زمانی صحیح است که آنها از رفتارهای خود ابراز پشیمانی کرده و آن را جبران کند اما اگر چنین نباشد جای هیچ مذاکره با دولت‌‌های استکباری وجود نخواهد داشت.
وی در بخش دیگری از سخنانش دانشجویان و فعالان دانشجویی، دولت و دولتمردان و همچنین ملت‌ها و دانشجویان آزاداندیش جهان را مورد خطاب قرار داد و خطاب به دانشجویان و فعالان دانشجویی ایران گفت: همانطور که در طول 30 سال گذشته مقابل استکبار و دولت‌های غربی ایستاده‌ایم، از این به بعد نیز این تکلیف بر دوش ماست که با استکبار و در راس آن آمریکا مقابله کنیم و این مبارزه امروز در عرصه‌‌های علمی، فرهنگی، جنگ نرم و پیشرفت علمی بروز پیدا کرده است.
دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران بزرگ ادامه داد:‌ اگر در 13 آبان 58 لانه جاسوسی آمریکا را تسخیر کردیم، امروز باید فاتح سنگرهای علمی و خاکریزهای علمی باشیم و باید در عرصه جنگ نرم دشمنان را مغلوب کنیم.
یاوری در ادامه خطاب به دولت و دولتمردان و دستگاه دیپلماسی کشور با بیان اینکه به هیچ وجه روی ترس و خفت را به خود نگیرید و مسیر عزتمندانه را در پیش بگیرید، اظهار داشت: زمانی باید به مذاکره نشست که آنها به غلط کردن بیفتند و از اشتباهات خود ابراز ندامت و آن‌را جبران و واقعاً تغییر کنند، هرچند که دل خوشی از آنها نداریم و امید هم به تغییر آنها نداریم، اما اگر واقعاً تغییر کنند و در جهت جبران اشتباهات خود برآیند، قطعاً استقبال می‌کنیم.
دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران بزرگ در پایان خطاب به دانشجویان و جنبش‌های جهانی بویژه در جهان اسلام اظهار داشت: باید به این سمت پیش بروید که دولت‌های استکبار را از کشورهای خود بیرون برانید و از مشکلات نترسید، چرا‌که مشکل اصلی ما دولت‌های استکباری هستند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار