کد خبر: 107210
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۸۸ - ۱۴:۱۳
دبیرکل شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: دیدار مقام معظم رهبری با دانش آموزان و دانشجویان در روز سه شنبه، 12 آبان از جمله مهمترین برنامه‌های کمیته دانش آموزی و دانشجویی ستاد مرکزی برگزاری مراسم 13 آبان است.
اصغر آبخضر در نشست خبری- مطبوعاتی امروز خود که به مناسبت یوم الله 13 آبان در دفتر شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برگزار شد، با بیان این مطلب که تاریخ خونبار انقلاب اسلامی ایران حامل روزهای سرنوشت ساز و غرورآفرین است، اظهار داشت: هر یک از این روزها یادآور ارزش‌های متوالی و کم نظیر در تاریخ جهان است.

وی با اشاره به اینکه یوم الله 13 آبان روز مبارزه با استکبار جهانی است، افزود: 13 آبان در تاریخ انقلاب اسلامی از جمله روزهایی است که درخشندگی خاصی دارد؛ چرا که سه جریان مقدس و سرنوشت ساز از جمله تبعید حضرت امام (ره)، روز دانش آموز و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا به دست دانشجویان در این روز اتفاق افتاده که هر یک از این ایام نقطه عطفی در تاریخ حرکت توفنده انقلاب اسلامی به شمار آمد.

دبیرکل شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با تاکید بر اینکه این سه جریان دارای ویژگی‌های بسیار بااهمیتی هستند، اظهار داشت: از 13 آبان درس پیروی از رهبری، درس ستیز و مقابله با ظلم و جور و ستم و درس ایمان و استواری و برائت از شیطان و زورگویان آموخته می شود.

آبخضر هر سه جریان رخ داده در 13 آبان را برگ زرینی در تاریخ انقلاب اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: در این میان حادثه تسخیر لانه جاسوسی آمریکا غرورانگیزترین حرکتی بود که توسط دانشجویان پیرو خط امام (ره) به وقوع پیوست.

وی در بخش دیگر از سخنان خود به اهداف‌ کمیته دانش آموزی و دانشجویی ستاد 13 آبان اشاره و عنوان کرد: زنده نگه داشتن یاد و خاطره وقایع این روز مهم، تبلور روحیه مبارزه با استکبار جهانی و در راس آن آمریکا با ایجاد وحدت و تبعیت از مقام معظم رهبری، ایجاد شناخت در بین مردم ایران و بویژه جوانان ایران و جهان نسبت به سیاست‌ها و خیانت‌های آمریکا در منطقه خلیج فارس و در کل جهان و بویژه کشورهای اسلامی و در نهایت مبارزه با استکبار جهانی از اصول و ارزش‌های ملت ایران است.

دبیرکل شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با اشاره به تشکیل هشت کمیته اصلی در ستاد مرکزی برگزاری مراسم 13 آبان اظهار داشت: کمیته دانشجویی و کمیته دانش آموزی با حضور کلیه تشکل ها، کمیته تشکل‌های مردمی، کمیته ارتباطات و رسانه، کمیته استان‌ها و کمیته اجرای مراسم از جمله کمیته های فعال ستاد مرکزی است که با حضور کلیه تشکل های دانشجویی مراسم 13 آبان هستند.

آبخضر اضافه کرد: دیدار مقام معظم رهبری با دانش آموزان و دانشجویان در روز سه شنبه 12 آبان، حضور تشکل های دانش آموزی از جمله بسیج دانش آموزی، فرزانگان و پیشتازان و هلال احمری‌ها با لباس فرم، برگزاری نشست دانشجویی انقلاب دوم؛ نماد استکبارستیزی با حضور استاد رحیم پور ازغدی، تدارک امکان بازدید دانش آموزان و دانشجویان از نمایشگاه ادوات جاسوسی آمریکا در لانه جاسوسی، برگزاری نمایشگاه کاریکاتور هنرمندان ایرانی و خارجی با موضوع استکبارستیزی در دانشگاه‌ها از جمله برنامه های کمیته های دانش آموزی و دانشجویی مراسم 13 آبان است.

وی در خصوص برگزاری مراسم 13 آبان گفت: تلاوت قرآن کریم، اجرای سرود ملی، قرائت بیانیه‌های دانش آموزی، دانشجویی و طلاب، اجرای سرود همگانی دانش آموزی، سخنرانی یکی از شخصیت‌های برجسته نظام جمهوری اسلامی و در پایان قرائت قطعنامه از جمله برنامه‌های مراسم روز 13 آبان است.

دبیرکل شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به دیگر اقدامات انجام شده جهت بزرگداشت 13 آبان اشاره و عنوان کرد: آماده سازی فضای مناسب برای برگزاری مراسم در سراسر کشور، طراحی و ساخت پوسترهای 13 آبان، نصب بنرها و بیلبوردها با همکاری شهرداری تهران، هماهنگی با متروی تهران جهت ایاب و ذهاب مراسم از مساجد و میدان های اصلی شهر، هماهنگی برای حضور واحدهای خدماتی و همچنین ایجاد ایستگاه های فرهنگی و ایجاد محدوده ترافیکی در خیابان طالقانی از ساعت 8 صبح پنجشنبه در حد فاصل چهارراه سپهبد قرنی تا شهید مفتح تا پایان مراسم از جمله دیگر فعالیت های ستاد مرکزی برگزاری مراسم 13 آبان است./انتهای پیام/

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار