کد خبر: 106470
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۳۸۸ - ۰۰:۰۰
به گزارش «جوان آنلاین»، با توجه به سرقت چندین دستگاه خودرو در سطح شهرستان قم و کشف آنها به صورت اوراق شده و گاهی سوخته در نقاط مختلف شهر و شکایات صاحبان آنها موضوع، در دستور کار کارآگاهان اداره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی قرار گرفت و کارآگاهان با اسناد و مدارک موجود پس از بررسی جغرافیای جرم و زمان و مکان وقوع سرقت‌ها تحقیقات گسترده و همه‌جانبه‌‌ای را برای یافتن سارق یا سارقان آغاز کردند. با تجمیع اطلاعات به دست آمده در پرونده‌های سرقت و بررسی شگرد به کار رفته در سرقت‌ها کارآگاهان به این نتیجه رسیدند که سرقت‌های انجام شده توسط افراد سابقه‌دار انجام شده تا اینکه همزمان با انجام تحقیقات یک خودروی دیگر نیز به همراه مدارک مربوط به مالباخته که درون خودرو بود نیز به سرقت رفت.
در ادامه کارآگاهان با انجام اقدامات اطلاعاتی و استفاده از بانک اطلاعاتی مجرمان سابقه‌دار موفق شدند سارق به هویت «سعید- ه» را شناسایی وی را در حالی که سوار بر یک دستگاه خودروی مسروقه بود، دستگیر کنند.
سارق پس از دستگیری مورد بازجویی قرار گرفت و بیان داشت که سرقت‌های متعددی را در قم، اراک و تهران انجام داده و پس از سرقت‌ خودروها با اوراق کردنشان قطعات را به مالخری به نام «ع- ز» فروخته است، همچنین متهم در ادامه اعترافات، شگردش را در سرقت استفاده از شاه کلید عنوان و اظهار داشت که برای از بین بردن آثار به جا مانده گاهی خودروهای سرقتی را آتش می‌کشیده است.
به گرفته سرهنگ حسینی، رئیس پلیس آگاهی استان قم، در نهایت با شناسایی 29 نفر از مالباختگان، مجرم سابقه‌دار بار دیگر روانه زندان شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار