کد خبر: 1061555
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۰:۴۵
رئیس‌جمهور در سومین سفر استانی خود به خراسان جنوبی رفت
مهلت ۲۰ روزه رئیسی به پیمانکاران معدن طبس رئیس‌جمهور در سومین سفر استانی خود و در سفری از پیش اعلام نشده وارد شهرستان طبس در استان خراسان جنوبی شد و از سوی مقام‌های استان مورد استقبال قرار گرفت.

سرویس سیاسی جوان آنلاین: رئیس‌جمهور در سومین سفر استانی خود و در سفری از پیش اعلام نشده وارد شهرستان طبس در استان خراسان جنوبی شد و از سوی مقام‌های استان مورد استقبال قرار گرفت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر ریاست جمهوری، آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی صبح دیروز جمعه در بدو ورود به شهرستان طبس در استان خراسان جنوبی و در سومین سفر استانی خود، با بیان اینکه سفر به استان‌های مختلف به دور از تشریفات معمول انجام می‌شود، گفت: معادن از ذخایر ارزشمند این استان است که اگر فعال شود، هم مشکل اشتغال، هم مشکل تولید و رونق تولید و هم مسائل اقتصادی حل می‌شود.
رئیس‌جمهور مسئله کشاورزی را از دیگر موضوعات مهم استان عنوان کرد و افزود: به خاطر کمبود نزولات آسمانی در این منطقه، کشاورزی مردم با مشکلاتی مواجه شده است، اما مردم این مناطق نشان داده‌اند که تهدید‌ها را به فرصت‌ها تبدیل می‌کنند.
رئیسی با بیان اینکه هدف از سفر‌های استانی بررسی مشکلات و محرومیت‌های استان و تصمیم‌گیری برای رفع آن با مشارکت مردم و مدیران استان است، اظهارداشت: نیرو‌های کارآمد ارزشمندی به ویژه جوانان برومند را در استان خراسان جنوبی داریم که می‌توانند نقش‌آفرین باشند و با کمک این نیروی انسانی، دولت خواهد توانست در جهت رفع مشکلات استان گام‌هایی بردارد. رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه مسئله آب مشکل بسیاری از استان‌های کشور است، گفت: این موضوع را در دولت به صورت ویژه دنبال می‌کنیم و با راهکار‌های کوتاه مدت و بلند مدت از جمله انتقال آب از دریای عمان، اقداماتی را در دستور کار قرار داده‌ایم تا مشکل دسترسی مردم به منابع آبی برطرف شود.
رئیسی درخصوص درخواست و اشتیاق مردم طبس برای دیدار با رهبر معظم انقلاب گفت: بدون شک ایشان هم همین اشتیاق را برای دیدار با مردم دارند، ولی شرایط کرونایی اجازه نمی‌دهد مثل قبل دیدار‌ها صورت بگیرد، اما به بنده نیابت دادند که سلام ایشان را به مردم عزیز در استان خراسان جنوبی و طبس برسانم و ایشان هم همواره برای مردم دعا می‌کنند و همیشه نگران مسائل و مشکلات استان‌های مختلف به ویژه استان‌های کمتر برخوردار هستند.
مشارکت جوانان در توسعه سازندگی
رئیسی همچنین در اجتماع مردم طبس در محل امامزاده حسین بن موسی الکاظم (ع) این شهرستان، با بیان اینکه استان خراسان جنوبی و طبس از سرمایه جوانان توانمند، فعال و اندیشمند برخوردار است، اظهار داشت: توسعه و سازندگی کشور در بخش‌های مختلف با پیگیری دولت و همت مردم و دستان توانمند جوانان کشور انجام می‌شود و امروز دولت آمادگی دارد که در خدمت فرهیختگان و صاحبنظران باشد و از مشارکت و نظرات کارشناسی آنان استفاده کند.
رئیس‌جمهور با بیان اینکه مردم این خطه در موضوع کرونا بسیار خوب عمل کردند، گفت: در توجه و کمک مؤمنانه به محرومان و کسانی که مشکل مالی داشتند، مردم این منطقه از زن و مرد، پیر و جوان کار‌های خداپسندانه‌ای انجام دادند. وی با اشاره به اینکه با همه تلاش‌های انجام شده در جهت رفع مشکلات شهر و روستا باز هم شاهد کمبود‌هایی هستیم، گفت: امام جمعه و نماینده محترم شما در مجلس شورای اسلامی نکاتی را نسبت به برخی از ظرفیت‌های این منطقه بیان کردند که حتماً در تصمیم‌گیری‌ها مورد توجه قرار خواهد گرفت. رئیس‌جمهور با اشاره به ظرفیت‌های شهرستان طبس گفت: چهار فصل بودن محصولات کشاورزی شهرستان از ویژگی‌های این منطقه است و همه محصولات هم متنوع و استراتژیک هستند.
آیت‌الله رئیسی خاطرنشان کرد: فعال شدن اقتصاد گردشگری در این شهرستان می‌تواند هم اشتغال ایجاد کند و هم وضع موجود را رونق دهد و اینکه مضجع نورانی حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) میلیون‌ها زائر دارد می‌تواند اقتصاد گردشگری را در منطقه فعال کند.
بنا داریم با افعال ماضی با مردم سخن بگوییم
رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه وزیر راه و شهرسازی برای اصلاح راه‌های استان بررسی‌های خوبی انجام داده و اجرای آن‌ها در دستور کارشان هست، گفت: همه این موارد دنبال خواهد شد البته همه این کار‌ها چه وضعیت راه، چه وضعیت معادن و وضعیت کشاورزی منطقه نیازمند دست توانای شما مردم است.
جوان‌های بسیار خوب، فرهیختگان صاحب نظر، حضرات علما، طلاب و افاضل خوب و مردمان پرتلاش و پرامیدی در این منطقه داریم که با امید تلاش می‌کنند و این سرمایه خوبی برای کشور و پشتوانه خوبی برای دولت است. دکتر رئیسی خاطرنشان کرد: امیدواریم در این سفر و سفر‌های از این دست که بدون تشریفات معمول انجام می‌شود، بتوانیم اصلِ کار را دنبال کنیم. حضور خارج از تشریفات ما در استان‌ها برای این است که از نزدیک با مسائل استان‌ها آشنا شویم و اولویت‌ها را مشخص کنیم و برای رفع مشکلات با اولویت دست به اقدام بزنیم. رئیس‌جمهور گفت: بنای ما این است که با فعل ماضی با مردم سخن بگوییم، یعنی بگوییم این اقدامات انجام شد، «می‌شود» زیاد گفته شده ما نمی‌خواهیم خیلی به می‌شود‌ها اتکا کنیم، ولی چیزی را که برنامه دولت است دنبال می‌کنیم.
آیت‌الله رئیسی افزود: احساس ما این است که ان‌شاءالله مشکلات یکی پس از دیگری حل خواهد شد و این به شناخت مشکل و مسئله‌شناسی و شناخت راهکار‌های برون‌رفت از مشکلات و حل مسئله و تعیین اولویت‌ها و عزم و اراده جدی برای یک کار میدانی نیاز دارد که مجموع این اقدامات هم به اعتماد عمومی تبدیل می‌شود.
ضرب الاجل رئیسی به پیمانکاران
رئیسی پس از سخنرانی در جمع مردم طبس، با بالگرد به معدن زغال سنگ پروده این شهرستان رفت و از نزدیک در جریان وضعیت کار و فعالیت این معدن قرار گرفت. رئیس‌جمهور در این بازدید با کارگران و مهندسان معدن پروده گفتگو کرد و مسائل و مشکلات آنان را شنید.
وی با بیان اینکه باید زیر‌ساخت‌ها تکمیل شود، افزود: اگر زیر‌ساخت‌ها تکمیل شود و توسعه در مسیر درستی شکل گیرد نیاز کشور برطرف می‌شود و به عبارتی هیچ نیازی به واردات نداریم. رئیس‌جمهور با بیان اینکه با توسعه این معدن نیاز کشور به واردات رفع خواهد شد، گفت: تکمیل زیرساخت‌ها و توجه به حقوق کارگران دو شرط توسعه معدن پروده شهرستان طبس است.
رئیس‌جمهور با بیان اینکه تکمیل چرخ توسعه دو شرط دارد، گفت: اول باید زیر‌ساخت‌ها تکمیل شود و سپس حقوق کارگران کامل پرداخت شود و حقی از آن‌ها ضایع نشود؛ معتقدیم نظام پیمان‌کاری باید متحول شود این‌ها نباید نگران بیمه و پرداختی‌هایشان باشند. از همین الان به مدت ۲۰ روز حداکثر به پیمانکاران وقت می‌دهم که وضعیت زندگی کارگران را در اینجا متحول کنند و اگر این اقدام را در این مدت انجام ندهند، اقدام لازم را انجام می‌دهم.
محرومیت‌های خراسان جنوبی باید برطرف شود
در استان خراسان جنوبی به برکت انقلاب اسلامی کار‌های زیادی انجام شده است، اما با وجود همه تلاش‌هایی که در این ۴۰ ساله انجام شده است باز هم محرومیت‌هایی وجود دارد که باید برطرف شود.
دکتر رئیسی ظهر جمعه در بدو ورود به شهر بیرجند گفت: برای بنده توفیق است که سومین سفر استانی خودم را به استان خراسان جنوبی قرار دادم تا خدمت مردم عزیز و پرتلاش استان، عرض سلام و ادب داشته باشم و ان‌شاءالله در این سفر بتوانیم بررسی‌هایی که از قبل انجام دادیم و یک سری از اولویت‌ها در استان را دنبال کنیم. آیت‌الله رئیسی یکی از مسائل و مشکلات استان را جاده‌ها و ارتباطات ریلی دانست و خاطرنشان کرد: از اولویت‌های وزیر راه و شهرسازی مسئله اصلاح جاده‌های مواصلاتی و وسایل ریلی در مناطق مختلف به‌ویژه در همین استان است که پیگیری خواهد شد. اگر چه در استان خراسان جنوبی کاهش بارندگی را داریم، اما خداوند متعال به این استان ذخایر و معادنی داده است که باید در جهت فعال کردن ظرفیت‌های معطل مانده معادن اقدام کرد.
آیت‌الله رئیسی همچنین درخصوص برنامه‌های دولت برای فعال کردن بازارچه‌های مرزی، گفت: بازارچه مرزی یک فرصت است و یکی از فرصت‌های مرز، بهره‌برداری اقتصادی است و فعال شدن بازارچه‌های مرزی می‌تواند به گسترش و توسعه صادرات بینجامد. رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: فعال شدن بازارچه‌های مرزی کار بسیار مهمی است و می‌تواند وضع اقتصادی مرزنشینان را سامان دهد و به نحوی به مسائل امنیت مرز‌ها هم کمک کند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار