کد خبر: 1061525
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۷:۱۳

یک عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها در مجلس شورای اسلامی از تهیه طرحی به منظور انتخاب وزرای منطقه‌ای با هدف تمرکززدایی و هماهنگی برای پیگیری مشکلات برخی از استان‌ها در سطح ملی، خبر داد.
ابوالفضل ابوترابی در گفتگو با ایسنا، درباره جزئیات طرح انتخاب وزرای منطقه‌ای و آمایش سرزمینی بیان کرد: ما در این طرح به دنبال این هستیم که در هر چند استان یک وزیر منطقه‌ای تعیین شود که مسئول هماهنگی و پیگیری برای حل مشکلات آن چند استان در زمینه‌های مختلف نظیر مسائل آب، محیط زیست و حتی مشکلاتی که با کشور‌های همسایه داریم، باشد. وی در ادامه اظهار کرد: بر اساس این طرح، وزیر منطقه‌ای در داخل هیئت وزیران بوده و از مجلس رأی اعتماد خواهد گرفت. وزیر منطقه‌ای مکلف است مشکلات چند استانی را که زیر نظر دارد از طریق هیئت وزیران و داخل مجلس پیگیری کند و هماهنگی لازم را برای حل مشکلات منطقه‌ای انجام دهد.
نماینده مردم نجف‌آباد در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: ما امروز بعضاً به دنبال حل مشکلات ملی برخی از استان‌ها در کف خیابان هستیم در حالی که این مشکلات باید در سطح ملی با برنامه‌ریزی حل شود. هدف از این طرح اداره ایالتی کشور نیست بلکه هدف این طرح تمرکززدایی است. در این طرح بر اساس تجربه‌های خوب کشور‌های دیگر بدون ایالتی کردن کشور، تمرکززدایی صورت می‌گیرد. ابوترابی تأکید کرد: اداره ایالتی کشور ابعاد بسیار وسیع‌تری دارد، یعنی هر ایالت پلیس، قوه قضائیه و مجلس جدا دارد در حالی که طرح ما اصلا این هدف را دنبال نمی‌کند.
بر اساس طرح ما یک وزیر منطقه‌ای داریم که با پیشنهاد رئیس‌جمهور از مجلس رأی اعتماد می‌گیرد و حل مشکل چند استان را دنبال می‌کند. این طرح به دنبال تمرکز زدایی است و برای حل همگون مشکلات در چندین استان وزیر منطقه‌ای انتخاب می‌شود. این عضو کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی گفت: این طرح اکنون در کارگروهی در کمیسیون در حال بررسی کارشناسی و چکش‌کاری است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار