
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای وزارت بهداشت گفت: با افزایش 444 بیمار جدید در هفته گذشته تعداد کل افراد مبتلا به آنفلوانزای Aشناسایی شده در کشور به 1638 نفر رسید که از این تعداد تاکنون 22 نفر فوت کردهاند.
محمد مهدی گویا افزود: در حال حاضر تعداد 449 هزار نفر در جهان به بیماری آنفلوانزای نوعA مبتلا شده و تعداد 5 هزار نفر نیز بر اثر این بیماری جان باختهاند.
وی تصریح کرد: در منطقه مدیترانه شرقی که شامل 22 کشور و 550 میلیون نفر جمعیت است تاکنون 17 هزار و 150 نفر به این بیماری مبتلا شده و 111 نفر نیز فوت شدهاند.
محمد مهدی گویا افزود: در کشور ما نیز طی هفته گذشته با ابتلا 444 مورد جدید به بیماری آنفلوانزای نوع A، تعداد مبتلایان به این بیماری در کشور به 1638 نفر رسیده است.
وی تصریح کرد: علاوه بر 16 مورد فوت قبلی طی هفته گذشته 6 مورد جدید فوت نیز گزارش شده است که در مجموع تاکنون 22 نفر بر اثر این بیماری در کشور فوت کردهاند.
گویا همچنین با تأکید بر ضرورت رعایت نکات بهداشتی در پیشگیری از ابتلا به این بیماری، یادآور شد: افراد در صورت مبتلا شدن تا بهبودی کامل (به مدت یک هفته) در منزل استراحت کنند.