کد خبر: 1059187
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۹
کم رنگ شدن جایگاه مساجد در تهران عضو شورای شهر تهران با اشاره به کم رنگ شدن جایگاه مساجد در تهران گفت: شهرداری برای تحکیم خانواده در مسائل فرهنگی برنامه ریزی کند.
سرویس جامعه جوان آنلاین: محمد آقامیری، عضو شورای شهر تهران در صحن امروز شورای شهر پس از ارائه گزارش محمدرضا جوادی یگانه، معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران اظهارداشت: در موضوعات فرهنگ و اجتماعی بحث آموزش و تحکیم خانواده در مسائل فرهنگی شهرداری دیده است؟ در چارچوب عملکرد‌ها مباحث تربیتی کجا قرار دارد؟ باید شهرداری به این موضوعات توجه داشته باشد.

وی افزود: البته نگاه بنده صرفاً نگاه تربیت دینی نیست بلکه منظور موازین اخلاقی و انسانی در برنامه‌های فرهنگی اجتماعی شهر تهران است.

عضو شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: امروز مباحث فعالیت از طریق هیأت‌ها و مساجد را مطرح کردید، اما برداشت من این است که شما در این زمینه شانه خالی کردید.

آقامیری گفت: این امر منجر به کم رنگ شدن جایگاه مساجد در سطح شهر شده است.
منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار