
فرمانده انتظامی استان تهران گفت: در حفظ حیات جامعه احیای فرهنگ ایثار و شهادت از ضروریات است.
به گزارش جوان سردار علی اکبرشاهی در بازدید از غرفه حیات در شانزدهمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها با اشاره به اهمیت احیای فرهنگ ایثار و شهادت اظهار داشت: شهید وشهادت و ایثارگران از درجه و مقام بالایی برخوردارند و همواره جامعه قدردان آنهاست.
وی افزود: افراد، سازمان ها و گروه هایی که در این زمینه نقش دارند نقش آنها اساسی و مهم است.
وی اظهار داشت: توجه به خانواده شهدا، خاطرات و یادمان و وصیت نامه آنها در برنامه و دستور کار پلیس مورد تاکید است.
سردار اکبرشاهی خاطرنشان کرد: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت رویکرد مهم در این دوره است که در همه زمان ها و زمینه ها باید به صورت عملی باشد.
وی با بیان این مطلب که سرکشی و حضور در کنار خانواده شهدا و ایثارگران از کارهای مهم ناجا است تصریح کرد: ناجای استان تهران به عنوان یکی از خادمان موفق خانواده شهدا و ایثارگران است.
اکبرشاهی گفت: شهدایی که در نیروی انتظامی وجود دارند در عرصه مقابله با جرم و جرایم و یا ترافیک به درجه رفیع شهادت نائل آمده اند و ما همیشه قدردان آنها هستیم.
وی به یک مورد از شهدای نیروی انتظامی اشاره کرد و گفت: یکی از ماموران نیروی انتظامی برای دستگیری فرد ضاربی که با یک دختر 9 ساله تصادف کرده و از محل متواری شده بود درگیر شده و به شهادت رسیده است.
اکبرشاهی گفت: شهیدان دفاع مقدس در راه دفاع از میهن و ارزش های انقلاب و شهدای امروز برای مقابله با اشرار و برقراری امنیت جان خود را فدا می کنند که این ایثار و ازخودگذشتگی قابل تحسین بوده و هرگز فراموش نمی شود.