کد خبر: 105476
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۳۸۸ - ۱۶:۲۳
کبری آسوپار
شاید تا به حال کافه‌های بسیاری رفته باشید، شاید با شنیدن عنوان کافه، یاد کافه‌های کم‌نور و سرو قهوه و حتی شاید یاد کافی‌نت و کافی‌شاپ بیفتید! اما احتمالاً کمتر ذهنتان بین کافه و مطبوعات بتواند ربطی بیابد؛ ربطی که با اتفاق قشنگی که در شانزدهین دوره‌ نمایشگاه مطبوعات افتاد، دیگر چندان غریب نیست.
کافه مطبوعات، فضای آرام، پوشیده از میز و صندلی و نشریات مختلف است که در قسمت‌های مختلف نمایشگاه شانزدهم، میزبان مخاطبین رسانه‌های مختلف می‌شود. وقتی از قدم زدن‌ها و گشتن‌های نمایشگاهی خسته می‌شوید و دلتان هوای یک لحظه نشستن دارد، کافه مطبوعات با روزنامه‌ها و مجلاتش جای خوبی است... در کافه مطبوعات، شما می‌توانید بنشینید، روزنامه یا مجله دلخواهتان را بخواهید و بخوانید و حتی به رایگان با خودتان ببرید. کافه مطبوعات قرار است ایجاد انگیزه کند برای خواندن مطبوعات، آن هم در میان ملتی که حتی سرانه مطالعه کتابشان هم به حد قابل ذکری نمی‌رسد، چه رسد به روزنامه‌ها و مجلات! این سال‌های اخیر که رسانه‌های دیجیتال بازار گرمی یافته‌اند هم، رونق رسانه‌های چاپی کمتر شده است.
کافه مطبوعات با نوشیدنی و کیک پذیرای مهمانان خسته‌ای است که ترجیح می‌دهند خستگی‌شان را هم در فضایی فرهنگی بگذرانند.
ایده نو و خلاقانه کافه مطبوعات، از سوی مخاطبان هم مورد استقبال قرار گرفته است. اغلب صندلی‌های کافه پر است و میزها هم؛ صندلی‌ها از آدم، میزها از روزنامه، دفتر درج نظرات را تورقی می‌کنم؛ اکثراً راضی‌اند و خیلی هم ذوق‌زده از روبه‌رو شدن با این طرح ابتکاری. مریم همراه برادرش از اراک آمده برای دیدن نمایشگاهی که گلایه‌مند است از همیشه در تهران بودنش. در کافه مطبوعات خستگی در می‌کند و طرح خلاقانه ایجاد این کافه را شدیداً! خوب توصیف می‌کند. با سایر مهمانان کافه هم گپی می‌زنم که همه راضی‌اند و خوشحال از یک خلاقیت جالب توجه در شانزدهمین دوره نمایشگاه مطبوعات.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار