
رئيس سازمان وظيفه عمومي گفت: با توجه به ايجاد زيرساختهاي مناسب براي صدور كارت براي اولين دسته از معاف شدگان در قبال سه فرزند خدمت كرده اميدواريم تا پايان سال كارت هوشمند آنها صادر و به در منازلشان ارسال شود. به گزارش فارس، محمد جواد زادهكمند، رئيس سازمان وظيفه عمومي گفت: براي معافيت يك فرزند از خانوادهاي كه 3 فرزند آنها خدمت كرده بيش از 285 هزار نفر واجد شرايط ثبت نام كردند.
وي ادامه داد: رسيدگي به پرونده آنها در سازمان وظيفه عمومي كشور و ردههاي وظيفه عمومي سراسر كشور انجام شده و به زودي كارت معافيت آنها صادر خواهد شد.
زاده كمند صدور كارت به شكل دستي را زمانبر دانست و گفت: براي صدور كارت به صورت دستي بايد بيش از 8 ماه زمان صرف ميشد و پي با تلاش عزيزان در سازمان وظيفه عمومي كارت هوشمند با مدت زمان كوتاه صادر ميشود.
رئيس سازمان وظيفه عمومي زمان ابلاغ اصلاح قانون خدمت وظيفه را تا 3 روز آينده عنوان كرد و بيان داشت: در اين طرح بيش از 70 ماده از قانون خدمت وظيفه عمومي اصلاح شده و جزئيات آن بعد از اعلام نظر شوراي نگهبان اعلام خواهد شد.
وي برخي از موارد ماده قانون را برشمرد و گفت: مدت خدمت سربازي انواع معافيت، كسر خدمت جانبازي، فاصله تحصيلي، فورجه تحصيلي به دانشآموزان، فورجه تحصيلي به دانشجويان و افزايش حقوق سربازان از اعم اين موارد است.
زاده كمند در خصوص كارت پايان خدمت سربازاني كه خدمت خود را در نيروهاي مسلح انجام دادهاند گفت: با توجه به اينكه از اول مرداد امسال صدور كارت به صورت متمركز در سازمان وظيفه عمومي انجام ميشود وقفهاي در كارها پيش آمده و موجب تاخير در صدور كارتها شد.
وي گفت: با توجه به هماهنگيهاي انجام گرفته در چند روز گذشت اميدواريم از اول آبان امسال صدور كارت پايان خدمت به روز شود.
رئيس سازمان وظيفه عمومي در خصوص اصلاح الگوي مصرف و اقدامات انجام شده در سازمان نظام وظيفه گفت: يكي از اقداماتي كه در نيروهاي مسلح انجام شد، استفاده از سربازان متناسب با تخصصشان در مشاغل تخصصي است تا 2 سال اوقات آنها به بهترين نحو استفاده شود.
وي به افزايش 5/2 برابري طرح اشاره كرد و گفت: اين يك اقدام موثر براي اصلاح الگوي مصرف براي مشمولان است.
زاده كمند زمان رسيدگي به وضعيت مشمولان در سازمان وظيفه عمومي را 20 روز اعلام كرد و بيان داشت: در راستاي تحقق شعار اصلاح الگوي مصرف تا پايان سال اين زمان را به 5 روز خواهيم رساند.