کد خبر: 105300
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۳۸۸ - ۰۸:۰۰
سرهنگ علیرضا اسماعیلی گفت: رانندگان پر خطر در جاده های کشور که مرتکب تخلفاتی چون حرکات نمایشی با خودروها مانند دور زدن در جا، لایی کشی و حرکات آکروباتیک می شوند علاوه بر اعمال قانون یعنی جریمه 350 هزار ریالی، خودرو آنان به مدت 3 تا 7 روز در پارکینگ توقیف می شود.
وی با اشاره به اینکه رانندگان پر خطر در جاده های کشور همیشه تهدید جدی برای رانندگان قانونمند به شمار می آیند گفت: در 6 ماهه نخست امسال 432 هزار و 21 دستگاه خودرو متخلف در جاده های کشور توقیف و به پارکینگ منتقل شده است.
سرهنگ اسماعیلی با اشاره به ابطال 9 هزار و 447 جلد گواهینامه ب 1 رانندگان متخلف در 6 ماهه نخست امسال در جاده های کشور گفت: به مأموران پلیس راه در جاده های کشور ابلاغ شده است که به موجب قانون، با تخلفات مخاطره آمیز رانندگان پر خطر که تهدید جدی برای سایر هموطنان قانونمند است بدون اغماض برخورد و ضمن اعمال قانون نسبت به توقیف خودرو آنان در پارکینگ اقدام کنند.
سرهنگ علیرضا اسماعیلی فرمانده پلیس راه کشور در پایان با اشاره به اینکه رفتارهای پر خطر رانندگان کانون توجه پلیس است گفت: اینگونه رانندگان جهت ایمنی خود و سایر هموطنان باید از ارتکاب تخلفات حادثه ساز جداً پرهیز کنند در غیر این صورت مأموران پلیس راه مستقر در جاده ها از ادامه حرکت آنان جلوگیری خواهند کرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار