کد خبر: 105264
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۸۸ - ۱۹:۵۲

هزاران نفر از مردم و دانشجویان دانشگاه کابل در اعتراض به سوزاندن قرآن توسط ناتو و بی‌احترامی به مقدسات مسلمانان به خیابان‌های شهر آمده و در مقابل پارلمان افغانستان آدمک اوباما را به آتش کشیدند.
در پی هتک‌حرمت نیروهای آمریکایی به قرآن کریم در چند روز پیش، دانشجویان و مردم معترض که در میان آنها مولوی حبیب‌الله حسام و مولوی محمد مختار، دو نفر از علمای اهل تسنن نیز حضور داشتند به خیابان‌های کابل آمده و در بیانیه‌ای از پارلمان این کشور خواستند تا جدول زمان‌بندی برای خروج نیروهای ناتو تعیین‌ و کسانی را که در کشتار مردم افغانستان دست داشته‌اند محاکمه کنند.
تظاهرکنندگان در حالی که مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسراییل و شعارهایی مبنی بر خروج نیروهای خارجی از این کشور سر می‌دادند خواستار برخورد قاطع با توهین‌کنندگان به مقدسات مسلمانان شدند.
در روزهای اخیر در برخی از شهرهای دیگر افغانستان از جمله غزنی و جلال‌‌آباد، مردم این اقدام نظامیان آمریکایی را محکوم کرده‌اند.
تظاهرکنندگان اعلام کرده‌اند تا زمانی که پارلمان به درخواست آنها پاسخ مثبت ندهد محل را ترک نخواهند کرد و در عین حال عده‌ای از آنان از حلقه‌ای امنیتی خارج شده و به طرف پارلمان حرکت کردند که با واکنش پلیس به خشونت کشیده شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار