
به گزارش «جوان آنلاین»، در راستای اجرای عملیات مبارزه با سارق سابقهدار در استان اردبیل که با سرقت اماکن خصوصی و موتوسیکلت و اعمال مجرمانه موجب سلب آسایش و اخلال در نظم عمومی شده بودند، اقدامات وسیعی در جهت شناسایی و دستگیری مجرمان و کشف اموال به عمل آمد و کارآگاهان پلیس با استفاده از اطلاعات مردمی و بررسی پرونده چند مجرم سابقهدار و انجام گشتهای نامحسوس، مناطقی را که سارقان در آن فعالیت داشتند تحت کنترل قرار داده، در نهایت موفق شدند مخفیگاه مجرمان را در اطراف شهرستان پارسآباد شناسایی کنند.
کارآگاهان پس از شناسایی مخفیگاه مجرمان، خود را به آنجا رسانده و متهمان که حضور پلیس را احساس کردند متواری شدند، اما کارآگاهان با سرعت عمل موفق شدند سه نفر از متهمان را به سرکردگی «ی-د» که پس از گرفتن مرخصی به زندان برنگشته و به اتفاق سه نفر سارق سابقهدار با تشکیل باند اقدام به سرقت موتوسیکلت، منزل، مغازه و غیره میکرد، دستگیر کنند.
به گفته سرهنگ آشنا، رئیس پلیس آگاهی استان اردبیل، پس از دستگیری سارقان و انتقال آنها به پلیس آگاهی همگی به سرقتهای متعدد شامل سرقت منزل، موتوسیکلت، مغازه و سیم برق و نیز نام دو نفر مالخر اموال مسروقه اعتراف کرده که آن دو نیز دستگیر و در نهایت هم متهمان پس از تکمیل پرونده با صدور قرار روانه زندان شدند.