کد خبر: 103540
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۸۸ - ۰۰:۰۰
به گزارش «جوان آنلاین» به نقل از اداره اجتماعی پلیس آگاهی ناجا، با توجه به افزایش وقوع سرقت احشام در شهرستان دشتی و نیز گزارش‌های مردمی که موفق به دیدن یک دستگاه خودرو که در این زمینه فعالیت داشت شده بودند، کارآگاهان با انجام اقدامات پلیسی موفق به شناسایی خودروی مذکور شدند. در بازرسی از خودرو تعدادی سلاح سرد کشف و در صندوق عقب آثار حمل احشام مشهود بود. در ادامه دو نفر متهم دستگیر شده به همراه خودرو ابتدا منکر هر گونه سرقتی بودند، اما سرانجام پس از اعتراف به جرم خویش به شش فقره سرقت احشام با همدستی دو نفر دیگر اعتراف کردند که به سرعت همدستان آنها نیز دستگیر شدند. در پی اظهارات متهمان چندین رأس احشام کشف و مشخص شد که مابقی احشام توسط سارقان به یکی از استان‌های دیگر کشور منتقل و ذبح شده‌اند.
همچنین در یک فعالیت پلیسی دیگر باندی متشکل از چهار نفر به سرکردگی «الف – ز» شناسایی و یکی از اعضای گروه به نام « م – ش» ساکن منطقه خورموج دستگیر و با راهنمایی وی، سردسته گروه نیز شناسایی و دستگیر شد. در تحقیقات به عمل آمده از نامبردگان، آنان ضمن اعتراف به دو فقره سرقت بیان داشتند که با استفاده از یک دستگاه وانت که با فلز و تخته و چادر آن را دو طبقه کرده بودند، شبانه اقدام به سرقت می‌کردند و در این دو سرقت دو نفر همدست نیز داشته‌اند.
به گفته سرهنگ شریفی، رئیس پلیس آگاهی استان بوشهر، در ادامه با شناسایی مالباختگان و بازسازی صحنه‌های سرقت، سارقان با قرار مناسب روانه زندان شدند و تلاش برای دستگیری دیگر سارقان ادامه دارد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار