کد خبر: 102580
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۸۸ - ۱۶:۳۳
مسوول مشاوره و پیشگری سازمان آموزش و پرورش شهر تهران گفت: طرح توانمندسازی دانش آموزان مدارس محله های آسیب زا امسال در برخی از مناطق شهر تهران اجرا می شود.
عباس تحریری افزود: این طرح سال گذشته در مناطق 12 و 19 شهر تهران به عنوان مناطق آسیب زا اجرا شد.
وی با بیان اینکه این طرح امسال نیز در مناطق 12 و 19 به منظور حمایت از دانش آموزانی که در مناطق آسیب زا و رفتارهای پر خطر سکونت دارند، اجرا می شود، افزود: احتمال دارد امسال این طرح در مناطق 16 و 15 نیز اجرا شود.
به گفته تحریری، دانش آموزان تحت پوشش این طرح مورد حمایت های مشاوره ای و روانشناسی قرار می گیرند و با نحوه مقابله با آسیب های اجتماعی از جمله مواد مخدر آشنا می شوند.
مسوول مشاوره و پیشگری سازمان آموزش و پرورش شهر تهران ادامه داد: سال گذشته کارگاه آموزش خانواده با همکاری ستاد مبارزه با مواد مخدر و با حضور معتادان توان یافته که دارای تجربیات خوبی در این زمینه بودند به منظور آگاه سازی والدین برگزار شد.
تحریری افزود: این کارگاه های آموزشی امسال نیز در راستای آموزش آسیب های اجتماعی بخصوص مواد مخدر به والدین و همچنین حساس کردن والدین نسبت به آسیب های اجتماعی که ممکن است دانش آموزان با آن مواجه شوند، ادامه خواهد یافت.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار