کد خبر: 1025571
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۹ - ۰۰:۰۷
شهردارمنطقه3؛
آذین بندی خیابان آیت الله شیرازی همزمان با میلاد رسول مهربانی از زمانی که مدیریت شهری و شهرداری از نهادی خدمات‌رسان به نهادی فرهنگی - خدماتی تبدیل شد، فعالیت‌های بسیاری در خصوص مسایل فرهنگی از سوی این نهاد غیردولتی انجام می‌شود که شاید یکی از مهمترین‌ آنها حضور و برنامه‌ریزی برای برگزاری هرچه بهتر مراسم مذهبی و تسهیل این مراسم برای مردم شهر باشد.

امید رضا رحمانیان با اشاره به این موضوع تصریح کرد: از جمله وظایف شهرداری در این حوزه آماده‌سازی شهر، ‌آذین‌بندی، ‌آماده سازی مراکزی برای اسکان زائرین، نظافت عمومی شهر و ... دانست که همه این‌ها در مناسبت های مذهبی توسط شهرداری مشهد انجام می شود.

وی در همین رابطه به فعالیت های منطقه متبوعش در ایام مناسبتی سال اشاره کرد و خاصه به اقدامات در هفته وحدت پرداخت و گفت: شهرداری منطقه سه همزمان با فرا رسیدن هفته وحدت و میلاد با سعادت رسول مهربانی محمد مصطفی(ص) و امام جعفرصادق(ع) به منظور زیباسازی سطح منطقه اقدام به نصب100عدد پرچم بیرقی در مسیر اتوبوس تندرو و 100عدد پرچم بیرقی سردرب مغازه ها و 600متر ریسه رنگی جنب مسجد حوض لقمان به سمت حرم مطهر علی ابن موسی الرضا (ع) و خیابان شهید هاشمی نژاد، کرده است.

سرپرست منطقه 3 با اشاره به ضرورت توجه ویژه به معابر منتهی به حرم مطهر رضوی گفت: خیابان آیت الله شیرازی که یکی از شریان های مهم ارتباطی برای دسترسی به حرم مطهر است مورد توجه ویژه ی مدیریت شهری قرار دارد و در تمامی مناسبت های مذهبی و ملی علاوه بر آذین بندی و فضاسازی بیش از 300عدد آویز ستونی و14000متر ریسه رنگی و 500عدد بیرقی سردرب مغازه هادر خیابانهای دیگر منطقه ، خدمات رسانی ویژه ای نیز برای رضایتمندی بیشتر شهروندان و زائرین در آن انجام می پذیرد.

رحمانیان در پایان، با بیان اینکه فعالیت حوزه خدمات شهری منطقه سه نیز در این ایام که عموماً جمعیت بیشتری برای تشرف به حرم مطهر از این خیابان ها تردد می نمایند گسترده تر دانست و در برخی مناسبت ها آن را به صورت 24 ساعته اعلام کرد و این همه را در راستای کسب رضایت شهروندان و زائرین دانست.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار